Neler Yeni

iPhone 7'nin tamir gördüğünü nasıl anlarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Şinasi
İkinci el iPhone alacağım telefonun Apple yetkilisi olmadan tamir gördüğünü nasıl anlarım? Bataryayı yetkili olmayan kişinin değiştirmesi sıkıntı yaratır mı?

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
şarj soketinin yanındaki iki vidanın boyası atmışsa kasa açılmış demektir o vidalardaki boyalar çok hassas olduğu için tornavida değdiği gibi boya atıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Şinasi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şarj soketinin yanındaki iki vidanın boyası atmışsa kasa açılmış demektir o vidalardaki boyalar çok hassas olduğu için tornavida değdiği gibi boya atıyor
Peki telefonun bataryasını yetkili birinin değiştirmemesi sıkıntı yaratır mı?

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Peki telefonun bataryasını yetkili birinin değiştirmemesi sıkıntı yaratır mı?
eğer profesyonel değilse evet mesela benim telefonumun bataryayı değişsin diye yolladım bataryayı takarken kamerayı bozdu kamera için yolladım hoparlörü bozdu en sonunda da dokunmatiğini bozunca telefon gitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Şinasi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer profesyonel değilse evet mesela benim telefonumun bataryayı değişsin diye yolladım bataryayı takarken kamerayı bozdu kamera için yolladım hoparlörü bozdu en sonunda da dokunmatiğini bozunca telefon gitti
Tamam, teşekkür ederim.

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Hocam kusura bakmayın bişey daha soracağım peki iPhone 7'lerin altındaki vidanın orjinal rengi nedir? Atma yapıp yapmadığını bilmek için
kasa rengine göre değişiyor hocam siyah kasaysa çok belli oluyor direk beyazladığı için
Mesaj otomatik birleştirildi:

1207276_5355f34ab88fe4d4dc0c60356de813b4_640x640.jpg

şuradaki gibi beyaz kasa beyaz vida siyah kassa siyah vida

zozzan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hasan Akar
kendim iphone 7 kullanıcısıyım çok defa tamire verdim bataryası ekranı vs batarya orjinal olmadığı için ayarlardan pil yüzdesi her zaman 100 ekran değişince fazla çakma takılırsa ekran parlak duru doygunluğu olmaz ve home tuşu çıkıntılı duruyor ekrandan dışarda gözüküyor aldığın cihazın kasasının düzgünlüğünü kontrol et çünkü çok kolay darbede eziliyor tekrar satıcak olursan fiyatından çok düşüğe gider
arkadaşın dediği gibi soketin ordaki vidaları kontrol et açılmışsa eğer gümüş renginde oluyor normalde kasa renginde olması gerekiyor

Top Bottom