Neler Yeni

iPhone 8 açılıp kapanıyor

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
hocam telefon acıldı this phone has locked to its owner diyo halledip geliyorum
Şu anda dün gece 3 te alınan otomatik yedeği kuruyorum oldu diyebiliriz herhangi bir kapanma da yok muhtemelen a batarya ya da hafıza sıkışıklığından oldu en son halini de aktarıcam bitince yedek

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Şu anda dün gece 3 te alınan otomatik yedeği kuruyorum oldu diyebiliriz herhangi bir kapanma da yok muhtemelen a batarya ya da hafıza sıkışıklığından oldu en son halini de aktarıcam bitince yedek
Tamam hocam beklemedeyim.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
gene kapandı bi yerde takılıp hocam anlamadım valla telefon komple geri geldi fotolar ve uyglar yükleniyordu
Telefonda bir sorun var gibi gözüküyor. Yarın araştırırım hocam iyi akşamlar.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
hocam valla tel boş rahat çalışıyor diye kamerayı açtım öylesine etrafa bakıyordum takıldı orda kapanıp açıldı kamerayı kapatırken, sonra acılınca mobil veriyle devam etti wifiye girdim orda takıldı ekran takıldı ama üstteki operator imleci dönüyordu orda da kapanıp açıldı en son ellemedim tel açıldığında kendiliğinden wifiyi açtı şu an kapanmıyor ben kamerayı açana kadar da kapanmıyordu 20gb bos yer var telde

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
arkadaşlar pil yüzdem %77 herhangi bir sorun yok ancak bugün telefon masadaydı elime aldığımda sarj 30lardayken kapanmıştı sonra bu tekrar etti hard reset atıp açıyorum şifreyi girer girmez geri kapanıyor sorunu çözemedim data kablosuyla restore moduna girdim güncelleme yapacaktım indirdiğim uygulama paralı çıktı şimdi restore modundan çıktım telefonda bir sorun yok gibi sarjda duruyor ama bu sorun tekrar ederse napacağım arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
ilk başta batarya d3enemen lazım eğer sorun bataryada değilse ya yazılımsal yada anakart sıkıntılı.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
hocam telefon komple yedeği yükledi 10-12 gb arası boş yer var telefonda sorunun batarya da olduğunu düşünüyorum instagram twitter karışık takılıyordum sabahtan beri discorda girdim ve kapandı, simdi ise hic acılmıyo apple logosunu geçemiyorum geçerken kapanıyor bugün galiba batarya değişeceğim

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
hocam telefon komple yedeği yükledi 10-12 gb arası boş yer var telefonda sorunun batarya da olduğunu düşünüyorum instagram twitter karışık takılıyordum sabahtan beri discorda girdim ve kapandı, simdi ise hic acılmıyo apple logosunu geçemiyorum geçerken kapanıyor bugün galiba batarya değişeceğim
Batarya %80 70 gösteriyor ama pil ölmüş hocam. Acil değişim lazım.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
gün içerisinde değişim sağlayacağım hocam bakalım artık
hocam bataryayı değiştim, eski batarya ısıdan deforme olmuş zatensorunsuz çalışıyor eve gelene kadar sarj da ettim biraz şimdi şak diye gitti tekrar açtım tekrar gitti yaklaşık 3 saat oldu batarya değişeli anlamış değilim sarj cihazımda mı bi i---lik var acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bataryayı değiştim, eski batarya ısıdan deforme olmuş zatensorunsuz çalışıyor eve gelene kadar sarj da ettim biraz şimdi şak diye gitti tekrar açtım tekrar gitti yaklaşık 3 saat oldu batarya değişeli anlamış değilim sarj cihazımda mı bi i---lik var acaba
şu an tekrar açıldı normalde şifre girdiğim anda veya orda beklerken gidiyordu şak diye acıldı kapanmadı şu an kullanıyorum ama yarın servise tekrar götüreceğim

Son düzenleme:
Top Bottom