İphone 8 alınır mı? ?

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
3300
İphone 8 Almak İstiyorum ama elim biraz büyük olduğu için küçük kalır diye korkuyorum almalımıyız sizce ?

İphone 8 Almak İstiyorum ama elim biraz büyük olduğu için küçük kalır diye korkuyorum almalımıyız sizce ?
Bence alabilirsen 8plus al alamassam da 7plus al 7 plus ile 8plus arasında çok fark yok.

8 değil de 8 Plus alınır eğer sıfırsa.

7 plus larda güncelleme hemen biter diye korkuyorum
Hocam daha 6sler ver sonra 7 lere gelir tahminen ardından 7plus vs. Ki bitse bile hala kullanilbilir bir telefon. Güncelleme bitmesinden korkma. Hala 6 kullanan tanıdıklarım var hala iş görüyor.

Eliniz büyükse 8 e hiç bulaşmayın derim şarj olayı 8 pluslar da bile kötüyken 8 de kim bilir durum nedir. En son geçen sene kendime iphone se 2020 almıştım aldıktan 2 hafta sonra hemen sattım 3-4 saat ekran süresi ( üstelik oyun oynamadan sadece wp ve instagram ) beni adeta delirtmişti. Eğer şarj sorun değil dersen 8 de güzel cihaz. Ama imkanları zorlayıp 4500 e temiz bir 8 plus çok daha mantıklı olacaktır.

8 kullanıyorum. Donanım olarak ve kamera olarak hala yeterli. Ama eline küçük olabilir. 8 plus bakın 7 plus almayın bence. Sormak istediğin soru varsa sorabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,946
Üyeler
190,835
Son üye
kartlara takla attıran
Geri