İstanbuldaysan GSM iletişimi tavsiye ederim.Arkadaslar iphone 8 telefonumun arka cami catladi orjinale gerek yok yaptirsam ne kadar tutar
Ne kadar tutacağını bilmiyorum da yaptıracağınız yeri iyi araştırın. Arka cam değişimi sırasında gidip arka kamera lensine toz kaçırıyorlar, kamerayı mahvediyorlar.
Hocam 450 yaziyorİstanbuldaysan GSM iletişimi tavsiye ederim.
iPhone Arka Kapak Değişimi 2024 Güncel Fiyat Listesi | GSM İletişim™
iPhone Arka Kapak tamir, teknik servis ve değişimi (tamiri) 6 ay teknik servis garantimiz ile birlikte iPhone Arka Kapak konusunda uzman teknik servis ekibimiz tarafından yapılır.www.gsmiletisim.com
Belki başka yerde daha ucuza yaptırabilirsin hocam ama sonuç nasıl olur bilememHocam 450 yaziyor
O kadar pahali mi ya yaptiramicaz ozmn
Telefonun alt tarafinda duz bir catlak var telefonu satarken - kac tl etki eder bu durumBelki başka yerde daha ucuza yaptırabilirsin hocam ama sonuç nasıl olur bilemem
Evet ben arka cam değiştirttiğimde arka kameraya toz kaçmıştı cidden çok sıkıntı bence kırık kullanmak en iyisiNe kadar tutacağını bilmiyorum da yaptıracağınız yeri iyi araştırın. Arka cam değişimi sırasında gidip arka kamera lensine toz kaçırıyorlar, kamerayı mahvediyorlar.