- Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdir hocam tesekkurler yardimin icinhocam benimki 1 gün dayanıyor. ancak bazenleri şarjda durduğum olabiliyor. bunu bilerek almanızı öneririm
tamamdir hocam tesekkurler yardimin icinhocam benimki 1 gün dayanıyor. ancak bazenleri şarjda durduğum olabiliyor. bunu bilerek almanızı öneririm
Aslında aradaki tek fark işlemci o yüzden bence o farka asla değmez.agalar iphone alasim var 8 e baktim 4 5k araliginda fiyati. se de 2.elde 6 6.5k k arasi se alinir mi 8 idare eder mi ne diyonuz tesekkurler
SE 2020 kullanıyorum arkadaşlarda da iPhone 7 ve 6S var hepsi pil sorunlu. Ben günde 2 kez şarj ediyorum genelde, yoğun günlerde 3 kez bile şarj ettiğim oluyor o konuda rezaletlersarji ne kadar yetiyor gunde. korkutugum konu da o hocam ya sarji 1 gun dayanmiyor diyo herkes
pil sorunu oldugu icin karar veremiyorum zaten ya cok rezalet piliAslında aradaki tek fark işlemci o yüzden bence o farka asla değmez.
Ama şöyle bir durum var iPhone 8 en fazla 2 yıl daha kullanılır sonra Apple yavaştan fişini çekmeye başlar, güncelleme ömrü kalmadı cihazın. SE 2020 alırsan bu anlamda 3-4 yıl kafan rahat olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SE 2020 kullanıyorum arkadaşlarda da iPhone 7 ve 6S var hepsi pil sorunlu. Ben günde 2 kez şarj ediyorum genelde, yoğun günlerde 3 kez bile şarj ettiğim oluyor o konuda rezaletler
SE 2020 Daha Mantıklı İçindeki İşlemci Daha İyi Daha Uzun Süre Güncelleme Alacakagalar iphone alasim var 8 e baktim 4 5k araliginda fiyati. se de 2.elde 6 6.5k k arasi se alinir mi 8 idare eder mi ne diyonuz tesekkurler
hocam al uzun kullanknk oyle de fiyati fazla geliyor o telefona ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
alsam ne kadar goturur