Neler Yeni

İphone 8 Plus alınır mı

şahin doğan

80+ Platinum
Fiyatına göre evet.

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
daha hiç android kullanıcısı olmadım ama, o paralara güzel android cihazlar var hala çevremed iPhone 7 kullananlar var ama şans verilmeli android cihazlarada o limitlerde.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Ucuza temiz bulabilirsen bence alınabilir ortalama 4.5 6 arası varsayıyorum fiyatını bu fiyatta ki çoğu android'e fark atıyor kamera olsun işlemci olsun yani alınabilir

SadeceSeyf

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ahmet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha hiç android kullanıcısı olmadım ama, o paralara güzel android cihazlar var hala çevremed iPhone 7 kullananlar var ama şans verilmeli android cihazlarada o limitlerde.
Sana şöyle söyleyeyim androidin son çıkan telefonları yerine iphone 5 kullanırım ama yine android kullanamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam fiyatı nedir.
Buraya yazdım şimdi bakacağım fiyat aralığına

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
Sana şöyle söyleyeyim androidin son çıkan telefonları yerine iphone 5 kullanırım ama yine android kullanamam.
bende apple fanatigiyim ama ne biliyim çok eski geliyor o cihazlar sımdı bana birde küçük geliyor bugun bi kaç android cihazı kurcalama fırsatı buldum işletim sistemlerı hosuma gıttı hızlıydı yani daha sonrasında 5s ile gırıyım dedım çok minnak kaldı bunu zamanında nasıl kullanmısım dedım yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ahmet Kaya
Ucuza temiz bulabilirsen bence alınabilir ortalama 4.5 6 arası varsayıyorum fiyatını bu fiyatta ki çoğu android'e fark atıyor kamera olsun işlemci olsun yani alınabilir
Fiyat aralığına baktım şuan en ama en ucuzu 7k

Fiyatına gore degisir.
En ucuzu 7 k

tavsiye etmem 11 alabiliyosan 11 al
İphone 11 çok pahalı geliyor şuan bana

Top Bottom