Neler Yeni

iPhone 8 Plus revizyona değer mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Kaan
Elimde bir tane 64 GB iPhone 8 Plus var fakat arka camı çatlamış ve kasası yamulmuş durumda.Biraz araştırdığımda ise arka camın değişmediğini,onun yerine komple kasanın değiştiğini gördüm.Pili de %76 durumda onu da hesaba kattığımızda ortalama 2-3k'ya telefon revizyon olur durumda.Sizce yaptırmaya değer mi yoksa bu şekilde kullanmaya devam mı ?

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
ileride değiştiririm derseniz bence gerek yok. Sadece kasa yamulması ne seviyede? rahatsız ediyor mu çok o önemli camı kılıfla zaten saklayabiliyoruz. Pil'de şuan Allah'a emanet.
Artık Güncellemeyi de kesti yine kullanılır fakat ben pek masraf etmenizi düşünmüyorum.
@şahin doğan hocama da danışmak lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ileride değiştiririm derseniz bence gerek yok. Sadece kasa yamulması ne seviyede? rahatsız ediyor mu çok o önemli camı kılıfla zaten saklayabiliyoruz. Pil'de şuan Allah'a emanet.
Artık Güncellemeyi de kesti yine kullanılır fakat ben pek masraf etmenizi düşünmüyorum.
@şahin doğan hocama da danışmak lazım.

Hocam güncellemeyi kesti bu sebeple max 1-2 sene daha kullanıp satma yoluna gidebilirim,satmadan önce de yaptırıp öyle satmak istiyorum.Kasa yamulması bir tık göze batıyor ancak kılıfla o da bir sorun değil,pilde idare ediyor bir şekilde.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Hocam güncellemeyi kesti bu sebeple max 1-2 sene daha kullanıp satma yoluna gidebilirim,satmadan önce de yaptırıp öyle satmak istiyorum.Kasa yamulması bir tık göze batıyor ancak kılıfla o da bir sorun değil,pilde idare ediyor bir şekilde.
Hocam piyasayı biraz araştırın. Eğer yaptığınız masrafa değiyorsa satma işlerinde yaptırabilirsiniz. ama zararlı olarak çıkıyorsanız boşverin yaptırmayın. pili değiştirip devam edin.

Top Bottom