İphone 8 Plus Vs İphone Xr

8 kullanan birisiyim Xr al.

Tamam çözünürlüğü daha yüksek. Ama çerçevesiz tasarım ve 1 yıl daha güncel olması gibi büyük avantajları kenara attıracak kadar fark yok.
Peki hocam sağolun o zaman xr daha mantıklı peki bu telefonu 2.elde alacağım en fazla ne kadar ödemem lazım bu telefonun hakettiği nedir kısacası

iPhone XR​

aha benim konu :D
XR kullanıyorum 8 plus a göre artıları şöyle;
daha iyi ana kamera.
daha iyi performans.
daha iyi pil.
daha modern tasarım.
daha sağlam olması.

8 plus'ın XR a göre artıları;
2x optik zoom.
başka yok :D

aha benim konu :D
XR kullanıyorum 8 plus a göre artıları şöyle;
daha iyi ana kamera.
daha iyi performans.
daha iyi pil.
daha modern tasarım.
daha sağlam olması.

8 plus'ın XR a göre artıları;
2x optik zoom.
başka yok :D
Hocam 2.elde xr almayı planlıyorum sizce fiyat olarak maksimum ne kadar ödemem gerek bu telefonun ederi nedir?

babamın kaç yıllık 6s de donma takılma bile yok şurada annemin 2-3 yıllık xiaomi note 8 donmaktan önüne geçilmiyor 10 senelik olsun iphone olsun
ben aynı anda apple 6 bide xiomi mi 6 aldım xiomi de hiç sıkıntı yok apple öldü yazı yazılmıyor daha ve uygulama oyun fln da yok

bayadır bakmıyorum bilgim yok.
Tamam sağolun 7k altında bulabilsem iyi bence birde bazı şeyler daha soracağım telefondan memnun musunuz oyun performansı nasıl minecraft pubg call of duty fln deneyimlediniz mi kamerası nasıl gece nasıl çekiyor

Tamam sağolun 7k altında bulabilsem iyi bence birde bazı şeyler daha soracağım telefondan memnun musunuz oyun performansı nasıl minecraft PUBG call of duty fln deneyimlediniz mi kamerası nasıl gece nasıl çekiyor
telefonda oyun oynamıyorum. kamerası akşamları gece modu olmasa bile ufak bir işleme yapıyor fotoğraf çektikten sonra gece modu kadar iyi çekmiyor ama kötü de değil.

telefonda oyun oynamıyorum. kamerası akşamları gece modu olmasa bile ufak bir işleme yapıyor fotoğraf çektikten sonra gece modu kadar iyi çekmiyor ama kötü de değil.
Tamam sağolun ben biraz fiyatlara bakacağım iyi günler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben fiyatlara baktım ortalama 7k 7.5k peki sizce alınır mı yoksa bu bütçede s20fe snapdragon almak mı mantıklı yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,957
Üyeler
189,188
Son üye
beratefe25
Geri