Neler Yeni

Yardım IPhone Aldım Başıma Bela Aldım! Lüften Yardımcı Olun

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ahmet
Arkadaşlar merhaba bundan 12 gün önce hepsiburadadan iphone 13 satın aldım ancak aldıgım gunden beri telefonun ekranında arada bir ışık patlaması yapıyor gunde 2-3 kere, sorun şu ki apple destek ile görüştüm cihazı servise götürebilirsiniz dedi veya aldıgınız yer ile iletişime geçip iade edin dedi benim moralim cok bozuk çünkü öğrenciyim 3 aylık çalıştığım parayla aldım ve telefonumun böyle yapması beni cok üzüyor sizce ne yapmalıyım??
Mesaj otomatik birleştirildi:

@şahin doğan

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mustafa Aydemir
Arkadaşlar merhaba bundan 12 gün önce hepsiburadadan iphone 13 satın aldım ancak aldıgım gunden beri telefonun ekranında arada bir ışık patlaması yapıyor gunde 2-3 kere, sorun şu ki apple destek ile görüştüm cihazı servise götürebilirsiniz dedi veya aldıgınız yer ile iletişime geçip iade edin dedi benim moralim cok bozuk çünkü öğrenciyim 3 aylık çalıştığım parayla aldım ve telefonumun böyle yapması beni cok üzüyor sizce ne yapmalıyım??
hocam öncelikle geçmiş olsun ikinci olarak iade talebi oluşturun hepsiburada üzerinden bir de şey söyleyecektim iphone 13 fiyatları teknoloji mağazalarında da dip fiyat değil mi şu sıralar piyasa aynı gidiyor gibi niye internetten tercih ettiniz

hocam öncelikle geçmiş olsun ikinci olarak iade talebi oluşturun hepsiburada üzerinden bir de şey söyleyecektim iphone 13 fiyatları teknoloji mağazalarında da dip fiyat değil mi şu sıralar piyasa aynı gidiyor gibi niye internetten tercih ettiniz
kusurlu ürün olduğunu belirtin tabi ki

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam bence pek bi fark yok arasında fiziksel mağaza ile çünkü oradaki cihaz da aynı ancak şöyle de bi sorun var ben bu cihazı iadeye göndersem günde 1 2 kere yaptıgı sorunu anlamazlarsa ne olacak?

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mustafa Aydemir
Hocam bence pek bi fark yok arasında fiziksel mağaza ile çünkü oradaki cihaz da aynı ancak şöyle de bi sorun var ben bu cihazı iadeye göndersem günde 1 2 kere yaptıgı sorunu anlamazlarsa ne olacak?
hocam eğer bir sıkıntı varsa anlarlar siz sorunu anlattıgınızda onlar o sorunu oluşturabilecek şeylere bakarlar beklemezler yani ekran parlasında inceleyelim diye

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ahmet

hocam aslında şu an telefondan şikayetim yok sadece bu durumun daha sonrasında büyümesinden korkuyorum böyle kullanmaya devam etmek dogru olur mu?

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Furkan Enes Kaplan
iade edin

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mustafa Aydemir
hocam aslında şu an telefondan şikayetim yok sadece bu durumun daha sonrasında büyümesinden korkuyorum böyle kullanmaya devam etmek dogru olur mu?
hocam attığınız şikayet varda birisi erişililebilirlikte kapatıldıgını söylemiş hatadan ziyade özellik olduğunu yazmış bir deneyin isterseniz

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ahmet

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Furkan Enes Kaplan
az önce onu denedim hocam bakalım düzelecek mi

hocam iade falan çok uğraştırır mı ki ya
14 gün iade süresi var destekle iletişime geçip ekranın parladığı videoyu desteğe atın kusurlu geldiği için iade etmek istediğinizi belirtin.

zorlu123123

80+ Bronze
anladığım kadarıyla videolar arasında birden parlak video çıkıyor diyorsanız 16 pro maxim var bende de oluyor o

genellikle kaliteli videolar da pixel parlaklığı artıyor bu videollarda fenomenler yada içerik üreticilerin videoları oluyor genelde her videoda olmuyor benimde dikkatimi çekti ekran teknolojisi bildiğim kadarıyla sorunla alakası yok

istersen apple desteğe ulaşabilirsin mesai saatleri içerisinde dediğimi diceklerdir büyük ihtimalle gayette ilgililer bir sorun yok ama dediğim gibi içinizi rahatlatmak için diyorum :D bi önceki telefonunuz eskiyse ben 8 plustan geçtim gözüm hiç alışık değidi bu renk tonlamasına parlaklıkta direkt eyvah demiştim sizin gibi ama normal bir şey

YusufAPAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf apak

@şahin doğan
Nasıl bi renk patlaması yapıyor

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ahmet
anladığım kadarıyla videolar arasında birden parlak video çıkıyor diyorsanız 16 pro maxim var bende de oluyor o

genellikle kaliteli videolar da pixel parlaklığı artıyor bu videollarda fenomenler yada içerik üreticilerin videoları oluyor genelde her videoda olmuyor benimde dikkatimi çekti ekran teknolojisi bildiğim kadarıyla sorunla alakası yok

istersen apple desteğe ulaşabilirsin mesai saatleri içerisinde dediğimi diceklerdir büyük ihtimalle gayette ilgililer bir sorun yok ama dediğim gibi içinizi rahatlatmak için diyorum :D bi önceki telefonunuz eskiyse ben 8 plustan geçtim gözüm hiç alışık değidi bu renk tonlamasına parlaklıkta direkt eyvah demiştim sizin gibi ama normal bir şey
ondan bahsetmiyorum hocam 4k videolarda parlaklık fulleniyor onu biliyorum ama bu dedigim ayrı bir şey tam olarak videodaki gibi oluyor herhangi bir uygulamada

Nasıl bi renk patlaması yapıyor
hocam herhangi bir işlem yaparken bi anda rastgele bir şekilde linktekinin aynısı oluyor.

basics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
guclu k
hdr içerik izledikten sonra ekran sdr içeriğe döndüğünde anlık flash yapıyor, sebebi hdr içerik 1500nit sdr 500 nit parlaklığa sahip, instagram>ayarlar>erişilebilirlik hdrvideo oynatımını devre dışı bırak diyin, bir de bu şekilde deneyin instagramda

Top Bottom