Yardım İphone almak istiyorum ne yapmalıyım

phxey41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
258
Arkadaslar merhaba
Elimde suan server kayıtli xiaomi 14t pro 512gb modeli mevcut nisan ayinda 23k kusure almistim
Simdi merkezdeki telefonculari dolastim 20k veren var bunu satıp uzerine 15 20k koyup 13-14-15in pro modellerinden birini almak istiyorum 2. El veya 0 ama nasil yapicam bilmiyorum sahibindene giriyorum 36 37ye var ama ne kadar guvenilir sizin daha once aldiginiz saglam yer var mi ne onerebilirsiniz bana

ben ikinci el 17.5k ya 84 pili olan ip11 almıştım bana kalırsa düz model yerine pro modelleri tercih et. Androidden iosa geçiş benim için zor oldu aylardır iphone kullanıyorum hala ios çok eziyet gibi geliyor bana. Sahibindende genelde bayandan ve sahibinden tercihim oluyor. Telefoncu ve üzerinde etiket olan ilanları direkt pas geçiyorum. İçi açılmış olan cihazları da direkt geçiyorum. Orjinal serviste tamir görmüşlere şans veriyorum. Tercihlerin bu yönlerde olabilir.

ben ikinci el 17.5k ya 84 pili olan ip11 almıştım bana kalırsa düz model yerine pro modelleri tercih et. Androidden iosa geçiş benim için zor oldu aylardır iphone kullanıyorum hala ios çok eziyet gibi geliyor bana. Sahibindende genelde bayandan ve sahibinden tercihim oluyor. Telefoncu ve üzerinde etiket olan ilanları direkt pas geçiyorum. İçi açılmış olan cihazları da direkt geçiyorum. Orjinal serviste tamir görmüşlere şans veriyorum. Tercihlerin bu yönlerde olabilir.
bakıyorum bende pro istiyorum ztn farklarını bilmiyorum ama pro tam ele oturmalık telefon ondan dolayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bakıyorum bende pro istiyorum ztn farklarını bilmiyorum ama pro tam ele oturmalık telefon ondan dolayı
2.el okeyim ama bilhim olmadıüı için sahibinden olsa bile dert benim için

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.el okeyim ama bilhim olmadıüı için sahibinden olsa bile dert benim için
ben düz ip11 aldım pişmanım çünkü ben araştırmadan aldım. Benim için telefonda portesi önemli ip7 plus telefonun kamerasını çok beğeniyordum ama haliyle eski olduğu için kasıyordu. Düz ve pro farkını kamerası ve ufak tefek şeyler harici farkını hissetmezsin bile. İkinci el alırken elden almanı ve incelemeni öneririm.

ben düz ip11 aldım pişmanım çünkü ben araştırmadan aldım. Benim için telefonda portesi önemli ip7 plus telefonun kamerasını çok beğeniyordum ama haliyle eski olduğu için kasıyordu. Düz ve pro farkını kamerası ve ufak tefek şeyler harici farkını hissetmezsin bile. İkinci el alırken elden almanı ve incelemeni öneririm.
Bi tanidikin tanidiginda 14 pri 46k 89 pil tertemiz mantikli mi

Bi tanidikin tanidiginda 14 pri 46k 89 pil tertemiz mantikli mi
reis çok piyasasını ederini bilmem ama alınabilinir üstüne 2 telefon çıktı neden olmasın ama fiyatı hakkına yorum yapamam. Telefonu sıfırlarken çalınan aygıt korumasına denk gelebilirsin bunu telefonu satın almadan önce yapın çünkü çalınan aygıt koruması aktifken 1 saat telefonu sıfırlayamıyorsun ve 1 saat bittikten sonra telefonun şifresini istiyor. Bu ayar varsayılan olarak açık mı bilmiyorum benim başıma geldiği için söylüyorum. Bi kasasını incele çizik göçük var mı genelde lensleri çiziliyor ve siyah olan telefonlarda çizik çatlak zor belli oluyor iyice incele. Telefoncu arkadaşım beyaz telefonların siyaha göre daha pahalıya alınıp satıldığını söyle öyle bir niyetin varsa sana diyeyim. Bana kalırsa ip12 den sonra telefonda çok değişen bir şey hissetmediğim için bana kalırsa gereksiz. Telefonun imei sorgulatmasını da yapmayı unutma. Ayrıca true tone aktif mi ona bak. Aktif değilse denilene göre içi açılmış oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama kendi tecrübeme göre doğru benim önceki ip7 plusum açılmıştı ve true tone devre dışıydı. Şuanki ip11imde aktif. Onun haricinde aklıma dikkat etmen gereken bir şey gelmiyor. Şimdiden hayırlı olsun.

telefoncu ve etiket olanları neden geçiyorsunuz hocam benimde 16 pro alma gibi bir düşüncem var

hocam yd alırsanız ucuza bulabilirsiniz. benim kuzenim 16 pro max yd 42 bine aldı. telefonu 8 ay kullanıp 4 ay kullanamıyorsunuz. tamamen sizin tercihiniz ben 16 pro aldım 80 bine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,427
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri