Neler Yeni

IPhone ekranını Android tablete yansıtmak

Çikilob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ufuk Türkan
Arkadaşlar, iPhone 13 sahibiyim. İş yerinde çok fazla dizi ve film izliyorum, ancak ekranı çok küçük kalıyor. Bu da doğal olarak seyir zevkini bir hayli düşürüyor. Elimde Samsung'un S9 FE+ model tableti var. IPhone'un ekranını bu tablete yansıtmam mümkün mü acaba?

Gloxy

80+ Bronze
Arkadaşlar, iPhone 13 sahibiyim. İş yerinde çok fazla dizi ve film izliyorum, ancak ekranı çok küçük kalıyor. Bu da doğal olarak seyir zevkini bir hayli düşürüyor. Elimde Samsung'un S9 FE+ model tableti var. IPhone'un ekranını bu tablete yansıtmam mümkün mü acaba?
Miracast var bide Chromecast var ama aynı kalitede aktarma yapar mı bilmiyorum en temizi hangi platformdan izliyorsan oradan halletmen hocam ama eğer olmaz diyorsan telegram kanallarında da var çoğu dizi film vs. var oralarda bakabilirsin.

Çikilob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ufuk Türkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miracast var bide Chromecast var ama aynı kalitede aktarma yapar mı bilmiyorum en temizi hangi platformdan izliyorsan oradan halletmen hocam ama eğer olmaz diyorsan telegram kanallarında da var çoğu dizi film vs. var oralarda bakabilirsin.
Sorun platform değil aslında sorun şu ki iş yeri internetine sadece tek cihaz kayıt ettirebiliyorum ona da malum telefonum kayıtlı tableti iş yerine götürdüğüm zaman tablette internete erişemiyorum mecburen kendi internetimi paylaşıma açmam gerekiyor bu da nereye kadar götürür bilmiyorum

Top Bottom