iPhone fotoğraf nasıl atılır ?

black4949

80+
Reaksiyon skoru
60
Merhabalar 11 kullanırken 1 sene önce hafıza az diye fotoğrafları bilgisyara attım oradaki fotoğrafları 13 Pro max cihazıma nasıl geri aktarım sağlarım ?

1) iTunes üzerinden eşzamanlamayla.
2) iCloud'la buluta yükleyerek.
3) 3uTools ile sürükle bırak mantığıyla.

1) iTunes üzerinden eşzamanlamayla.
2) iCloud'la buluta yükleyerek.
3) 3uTools ile sürükle bırak mantığıyla.
telefondakileri atmıcam ben bilgisayardaki fotoğraflarımı apple cihazıma atacağım öyole olmazmı 1 2 yöntem ile

telefondakileri atmıcam ben bilgisayardaki fotoğraflarımı apple cihazıma atacağım öyole olmazmı 1 2 yöntem ile
Evet olur, 1 ve 3 numaralı yöntemlerde kabloyla telefonu PC'ye bağlıyorsunuz. Fotoğrafları PC'den telefona atıyorsunuz.

2 numaralı yöntemde ise kabloya gerek yok, iCloud'u tarayıcıdan açın yükleyin. Sonra telefonunuzun galerisine gelecektir eğer ayar açıksa.

Evet olur, 1 ve 3 numaralı yöntemlerde kabloyla telefonu PC'ye bağlıyorsunuz. Fotoğrafları PC'den telefona atıyorsunuz.

2 numaralı yöntemde ise kabloya gerek yok, iCloud'u tarayıcıdan açın yükleyin. Sonra telefonunuzun galerisine gelecektir eğer ayar açıksa.
1 YÖNTEM yaptım fotoğraflarda macimde görünüyor ve fotoğrafı silemioyrum nasıl silicem gereksiz mac de yazan telefndaki fotoğrafları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,780
Üyeler
187,984
Son üye
blackmorta
Geri