Neler Yeni

İPhone garanti yerleri nerede istanbul

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mert Aydınlı
Merhaba Apple bir cihazı garantiye vereceğim İstanbul sancaktepedeyim ban en yakın garanti noktası nerede
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevap yazacakmısınız

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,470
İsim
Sarp Yılmaz
Merhaba Apple bir cihazı garantiye vereceğim İstanbul sancaktepedeyim ban en yakın garanti noktası nerede

Cevap yazacakmısınız
Acaba burada insanlara sanki robotlarmış gibi ''cevap yazacak mısınız'' diyeceğinize azıcık google'da araştırsanız mı acaba ? Apple yetkili servis konum yazdığında kendi sitesinde zaten sorgulama geliyor.
ki yine aynı şekilde google maps'e yazarsan sana en yakın garanti konumunu gösterir. bu kadar da artık tembellik bile denmeyecek bir şey her şey için konu açmak.

1733568800059.png

Cevap yazacakmısınız
Siteyi de bulamazsınız siz şimdi onu da bırakayım :

Acaba burada insanlara sanki robotlarmış gibi ''cevap yazacak mısınız'' diyeceğinize azıcık google'da araştırsanız mı acaba ? Apple yetkili servis konum yazdığında kendi sitesinde zaten sorgulama geliyor.
ki yine aynı şekilde google maps'e yazarsan sana en yakın garanti konumunu gösterir. bu kadar da artık tembellik bile denmeyecek bir şey her şey için konu açmak.

Alıntıyı görüntüle

Hocam demek istediğimi yazıya dökmüşsünüz bravo cidden. Hayır işin garibi bu konuyu açıp takip etmek siteye bakmaktan daha zor.d

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mert Aydınlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alıntıyı görüntüle

Buraya götürsem garantiye alırlarmı burası doğru dimi

Paralı teknik servise vermiyorum garantiye vericim

Ekler

• IMG_0243.png
    IMG_0243.png
    2.5 MB · Hit: 11

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,470
İsim
Sarp Yılmaz
Buraya götürsem garantiye alırlarmı burası doğru dimi

Paralı teknik servise vermiyorum garantiye vericim
Kardeşim bak inatla gidip 5dk araştırmaktan kaçıp hala benim örnek olarak attığım fotoğrafı ''buraya götürsem olur mu '' diyorsun bak link atmışım sana yapman gereken siteye girip seçenekleri işaretlemen rica ediyorum beni daha da kanser etme burada.
git sitede seçenekleri işaretle Apple Yetkili servisleri gelecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,535
Üyeler
162,701
Son üye
TunTuns
Top Bottom