Iphone nerden alınmalı

xzeares

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar çok bilindik bir siteden iphone almayı düşünüyordum lakin

Ürünü Kasım ayında takas destegiyle aldım şubat ayında telefonumun avizesi kendiliğinden gitti Apple akasya servisinden randevu alıp götürdüm orada incelemeler sonucunda telefonun kendiyle alakalı bir sorun kullanıcı hatası olmayan bir konu olduğunu söylediler dilerseniz tamirini yaparız normalde bu cihazı bizden almış olsanız sizlere direk sıfırını verirdik dediler bence 3 aylık cihazın tamir olmasını istemediğimi hiç hoş bir durum olmadığını söyledim haklısınız almış olduğunuz hepsi buradadan ürünün degişimini talep edebilirsiniz buna hakkınız var ayıplı mali sonuçta dediler hepsi buradaya konu için döndügümde tamiri siz reddettiniz biz bisey yapamayız diyip başlarından aldılar bende hakkımı tüketici hakemiyetine başvurarak aradım şuanda işlem devam ediyor buradan cihaz alacak kişilere seslenıyorum 2 3 bin tl daha ucuzu buralardan alıp rezil olacagınıza direk Apple bayisinden alın 4 aydır telefonumu kullanamıyorum

bu şekilde bir yorum okuyunca çok kafam karıştı ve almaya tereddüt ediyorum, kendi sitesinde 10bin tl fark var, sizce ben iphone 16 pro max nereden almalıyım yorumdaki gibi birşeyin başıma gelmemesi için?

Kullanıcı ilk 6 ay içinde üründe sorun tespit eder veya sorunla karşılaşırsa ürün en başından beri sorunlu olduğu kabul edilir ve kullanıcının sıfırı ile değişim hakkı doğar. İlk 6 ay içinde ki tüm sorunlarda kullanıcı sıfırı ile değişim, ücret iadesi isteme hakkına sahip bu yüzden servisten rapor aldığınız da hb de değişim yapıyor olmalı hakem heyeti de lehinize karar verir

Yani teknoloji şans işi bende sıfır bilgisayar almıştım vatandan anakartı arızalı çıkmıştı değiştirdiler 2 hafta sürmüştü yani mağazadan alırsan biraz daha verirsin ama direk muhatabın mağaza olur

arkadaşlar çok bilindik bir siteden iphone almayı düşünüyordum lakin

bu şekilde bir yorum okuyunca çok kafam karıştı ve almaya tereddüt ediyorum, kendi sitesinde 10bin tl fark var, sizce ben iphone 16 pro max nereden almalıyım yorumdaki gibi birşeyin başıma gelmemesi için?
Böyle şey olsa thh ye başvurur alırsınız en kötü.10k farka değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,955
Üyeler
185,007
Son üye
RyaeN
Geri