Küçük ekrana da alıştım ama bir süre sonra sıkıyor.Eğer büyük ekran önemliyse evet.
Bundan önce hep android kullandım biliyorum dostum ancak kafamı karıştıran şeyler var örneğin iPhone sürekli değer kazanıyor telefonu 8099₺ ye aldım şimdi satsam 12-13 bin₺.iphone perfonmans açısından ne kadar iyi olsada kullanıcıları çok kısıtlıyor. S21 in perfonmansıda iyidir geçebilirsiniz bence, hemde iphone dayken paralı olduğu için alamadığınız uygulamaları apk olarak indirip kullanabilirsiniz. Ayrıca Android in uygulama kütüphanesi çok geniş. Belki güvenlik sıkıntısını düşünebilirsiniz fakat artık çoğu android telefonda kendi virüs koruma yazılımı bulunuyor. Sıkıntı yaşamazsınız.
birkaç defa daha update alır diye insanlar iphone a yöneliyor ama bu yanlış. Gelen güncellemeler zaten çokyer kaplıyor birde 7 yıl boyunca full yaptığını düşünsene rahat 20-30gb işgal olur.Küçük ekrana da alıştım ama bir süre sonra sıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bundan önce hep android kullandım biliyorum dostum ancak kafamı karıştıran şeyler var örneğin iPhone sürekli değer kazanıyor telefonu 8099₺ ye aldım şimdi satsam 12-13 bin₺.
Yazılım güncellemesi olarak baksak 2-3 yıl daha güncelleme alır.
Ve ikinci olarak da neredeyse kafa kafaya verip S20 Ultra mı almalıyım yoksa S21 alıp 3-4 bin₺ cebime mi kalmalı?
Edge ekranı da ayrı seviyorum ama düşündürüyor
O açıdan sıkıntı olmuyor hocam ama S21 kafamı bulandırıyor. Edge ekran değil, ayrıca 6.2”. Küçük ekrandan gene binevi küçük ekrana geçeceğim. Edge ekran ve 6.5” civarı bir boyut olsa bir dakika düşünmezdim.birkaç defa daha update alır diye insanlar iphone a yöneliyor ama bu yanlış. Gelen güncellemeler zaten çokyer kaplıyor birde 7 yıl boyunca full yaptığını düşünsene rahat 20-30gb işgal olur.
Tembel işi telefon üzerinden yama şeklinde güncelleme yapanlarınki öyle şişiyor. Yılda bir doğru düzgün bilgisayara bağlayıp temiz kurulumla geçseler öyle olmaz.birkaç defa daha update alır diye insanlar iphone a yöneliyor ama bu yanlış. Gelen güncellemeler zaten çokyer kaplıyor birde 7 yıl boyunca full yaptığını düşünsene rahat 20-30gb işgal olur.
ekran boyutunu bence çokta önemsememelisiniz, önemli olan perfonmans değilmi?O açıdan sıkıntı olmuyor hocam ama S21 kafamı bulandırıyor. Edge ekran değil, ayrıca 6.2”. Küçük ekrandan gene binevi küçük ekrana geçeceğim. Edge ekran ve 6.5” civarı bir boyut olsa bir dakika düşünmezdim.
S21’de üzmeyecektir bu konuda.