İphone SE 2020 alınır mı?

EMA?R

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
545
Bütçe
4750
İphone SE 2020 64gb siyah şuan 4750 TL.

Peki sizce alınır mı bu fiyata? Telefonda oyun oynayan biri değilim.Kamerası ve pili iyi olsun yeter.yoksa bu fiyata daha iyi telefon var mı?

Kamera olarak güzel bir telefon işinizi görür bence. Pil konusunda biraz zayıf kalabiliyor.

Eğer yok efendim ekran sonsuz olsun , yok beni görünce telefon açılsın, telefon tablet gibi büyük olsun demiyosan alınır . Ama bence 128gb versiyonu almalısın. (Bende almayı düşünüyrum)

Eğer yok efendim ekran sonsuz olsun , yok beni görünce telefon açılsın, telefon tablet gibi büyük olsun demiyosan alınır . Ama bence 128gb versiyonu almalısın. (Bende almayı düşünüyrum)
Oyun oynamayacağım sadece sosyal medya uygulamaları birde fotoğraflar olucak sizce yetersiz mi kalır?

Oyun oynamayacağım sadece sosyal medya uygulamaları birde fotoğraflar olucak sizce yetersiz mi kalır?
Telefon güzel , ancak dediğim gibi Ios işletim sistemi biraz fazla yer kapladığı için 128gb daha mantıklı olur.

Simdiye kadar büyük telefon kullandıysan alışması biraz zor olacaktır ama alınabilecek bir telefon özellikle işlemcisinin iphone 11 işlemcisi olması iyi bir şey

Simdiye kadar büyük telefon kullandıysan alışması biraz zor olacaktır ama alınabilecek bir telefon özellikle işlemcisinin iphone 11 işlemcisi olması iyi bir şey
Teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
İphone SE 2020 64gb siyah şuan 4750 TL.

Peki sizce alınır mı bu fiyata? Telefonda oyun oynayan biri değilim.Kamerası ve pili iyi olsun yeter.yoksa bu fiyata daha iyi telefon var mı?
Bence alınır.
Kamerası fiyatına göre güzel.
Pili biraz düşük.
Instagram'da güzel hikaye atarsın androidlerde kasıyor.

24 saat full kullanırsanız tabikide yetmez.
Ama günde 5-7 saat baksanız sınıra dayanirsiniz diye düşünüyorum
Tamamdır teşekkür ederim günde 3 4 saat telefona bakarım yeter o zaman.

Geri