ne kadarDostlar artık ikinci elden iPhone'a geçmek istiyorum sizce alınabilir bir telefon mu?
yani ekranına ve bataryasına çok şey etmezsen alınabilir işlemci bakımından sağlam telefon ha birde arka kamerası iyiDostlar artık ikinci elden iPhone'a geçmek istiyorum sizce alınabilir bir telefon mu?
İşimi görecek midir günlük kullanımda oyun oynamam etmem pekalınır son iki telefonum da ikinci el iphonedu bundan öncekini 3 yıl kullandım şuankini de 5-6 ay oldu hiçbir sorun olmadı ikisinde de ama alırken dikkat et
O pqaraya x zorlasan bulunur yaİşimi görecek midir günlük kullanımda oyun oynamam etmem pek
Görüşme video izleme instagramda takılma vs genel olarak işim bu
alacağın modele bağlı ki şuanda en kötü 7 alsan bile çok fazlasıyla görür işiniİşimi görecek midir günlük kullanımda oyun oynamam etmem pek
Görüşme video izleme instagramda takılma vs genel olarak işim bu
o paraya temiz 8 plus alınabilir xe pek güvenilmezO pqaraya x zorlasan bulunur ya
Hocam 7 ve 8'i almak istemiyorum ya çok eski geliyor o kadar eski bir telefon alacağıma androidden Note 11 pro'a geçerimalacağın modele bağlı ki şuanda en kötü 7 alsan bile çok fazlasıyla görür işini
Mesaj otomatik birleştirildi:
o paraya temiz 8 plus alınabilir xe pek güvenilmez
8 plusun bile temizini bulamayabilir hatta
Ben 6100'e 8 aldım. Bulabildiğim en ucuz ve temiz telefondu sanırsam. Pil 100'dü değişim yok sanırsam anlamıyorum ama ekran değişmiş olabilir o biraz koydu bana.alacağın modele bağlı ki şuanda en kötü 7 alsan bile çok fazlasıyla görür işini
o paraya temiz 8 plus alınabilir xe pek güvenilmez
8 plusun bile temizini bulamayabilir hatta
sahibindende baktım eğer bulabiliyorsan 6bin liraya se alınır güzel telefon dediğin gibi eski de değil para eklerim falan diyorsan bilmiyorum ama şuan en mantıklı şöyle bir şey alabilirsinHocam 7 ve 8'i almak istemiyorum ya çok eski geliyor o kadar eski bir telefon alacağıma androidden Note 11 pro'a geçerim
abooooo 6.100 çok vermişsin gibi ya ıphone se 2020 alınabilirdi 80 pili civarı temiz kullanılmışBen 6100'e 8 aldım. Bulabildiğim en ucuz ve temiz telefondu sanırsam. Pil 100'dü değişim yok sanırsam anlamıyorum ama ekran değişmiş olabilir o biraz koydu bana.
öyle zaten piyasası arkadaşım 3-4 ay önce 8 plus aldı 7500e falanBen 6100'e 8 aldım. Bulabildiğim en ucuz ve temiz telefondu sanırsam. Pil 100'dü değişim yok sanırsam anlamıyorum ama ekran değişmiş olabilir o biraz koydu bana.