Neler Yeni

İphone Se 2020 Ekran durduk yere ekranı bozulmaya başladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Salih S
iPhone se 2020 kullanıyorum son zamanlarda bi gariplik vardı, durduk yere ekranda pikselleşme gibi şeyler oluyordu tüm ekranda ince ince siyah çizgiler var yatay şekilde. İlk başta kullandığım ekran koruyucudan dolayı diye düşünüyordum çünkü uzun sürmeden düzeliyordu ama özellikle bugün sabahtan beri aynı bahsettiğim çizgiler var ve siyah ekranda aşırı derecede ghosting var yani örneğin ana ekrandayken bir uygulamaya giriyorum, uygulamanın açılış ekranı siyah ekranda beklerken hala ana ekrandaki ögeler yeşilimsi bir renkle gözüküyor ve garip garip yeşilimsi lekeler oluyor. Sanırım ekran GG tek çare değiştirmek.

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
BYsimiti
kendin cevapladın değişsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Yasin Sarıca
Konudan bağımsız 2020de samsung s20 almıştım 5 yıldır sapa sağlam hiç bi arıza vermedi fakat pili ölmeye başladı apple'a göre samsung biraz daha uzun ömürlü oluyor sanırsam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
z
Konudan bağımsız 2020de samsung s20 almıştım 5 yıldır sapa sağlam hiç bi arıza vermedi fakat pili ölmeye başladı apple'a göre samsung biraz daha uzun ömürlü oluyor sanırsam.
iphone 7 kullandım 10 sene hiçbir şeyini değiştirmeden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanıcıyla alakalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Salih S
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aslında yaşadığım durumu daha önceden hiçbir apple cihazında duymamıştım arkadaşında dediği gibi uzun yıllardır aynı cihazı kullanıp pil harici sorun yaşamayan tanıdıklarımda var. Önceden telefonumu bir kaç kez çok feci şekilde düşürdüm sert zemine onla alakalı mıdır yaşadığım problem bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,522
Üyeler
169,573
Son üye
xtrav1s
Top Bottom