Neler Yeni

IOS İphone se3 iphone 11

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Öncelikle sıcak yaz günleriniz buz gibi geçsin yanıok
Oppo cihazım vardı bozuldu kendileri bende pederin eski ip 5s'ini kullanıyorum ve çatır çutur çalıyor hayret ettim bundan dolayı iphone alayım diyorum 1ay önce bütçe 13e zorlanıyordu fiyatlar uçtu gitti 13 fikride şuan aklımda yok arkadaşlarım se2 kullanıyor memnunlar bende se3 128gb 0 alayım diyorum iphone 11lede fiyatları kafa kafaya sayılır güncel işlemcili olanı almak bence daha mantıklı ama sizlere de sormak istedim ekran boyutu olarak bir dedim yok 5s ekran bile yetiyor şuan kamera olarak çok anlamıyorum ana kamera bazında bataryalar zaten kafa kafaya dayanıyor ekstra olarak 2.elde hangisi daha çok değer korur Sleeper iphone yoksa doğan kasa 11 mi

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Aynı soruyu 2 ay önce yaptım ve ip11 aldım, se3'ün tek artı yönü güncellemeyi daha uzun alacağı.

Burka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Turucu
Oppo cihazım vardı bozuldu kendileri bende pederin eski ip 5s'ini kullanıyorum ve çatır çutur çalıyor hayret ettim bundan dolayı iphone alayım diyorum 1ay önce bütçe 13e zorlanıyordu fiyatlar uçtu gitti 13 fikride şuan aklımda yok arkadaşlarım se2 kullanıyor memnunlar bende se3 128gb 0 alayım diyorum iphone 11lede fiyatları kafa kafaya sayılır güncel işlemcili olanı almak bence daha mantıklı ama sizlere de sormak istedim ekran boyutu olarak bir dedim yok 5s ekran bile yetiyor şuan kamera olarak çok anlamıyorum ana kamera bazında bataryalar zaten kafa kafaya dayanıyor ekstra olarak 2.elde hangisi daha çok değer korur Sleeper iphone yoksa doğan kasa 11 mi
Se 3 kesinlikle özellik bakımından ve alacağı güncelleme süresi bakimindan tokatlıyor iphone 11

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı soruyu 2 ay önce yaptım ve ip11 aldım, se3'ün tek artı yönü güncellemeyi daha uzun alacağı.
bende güncelleme olarak kafayı taktım biraz ios her seferinde git gide güzelleşiyor

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
11 tabi

federalper

80+ Silver
Tek güncelleme değil olay işlemci olarak da aşırı fazla bir fark var. Ben olsam SE3 tercih ederim. İşlemcisi şuanki 13 ve düz 14 serisinde kullanılıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: java

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Se3 alırdım ben

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Tek güncelleme değil olay işlemci olarak da aşırı fazla bir fark var. Ben olsam SE3 tercih ederim. İşlemcisi şuanki 13 ve düz 14 serisinde kullanılıyor.
Ekran küçük ve bataryası yetersiz, yani o işlemci tam kullanılamıyor gibi.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam öyle bir olay yok maalesef sentetik testlerde sonuçlar birerbir aynı pili ise iphone 11le aynı gidiyor kamera olarak bakıcam en son olarak kamera testi bulamıyorum adam akıllı

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
no1 değil ha 11

federalper

80+ Silver
İşlemci tam olarak kullanılamıyor derken :D İşlemci A13'den kat ve kat verimli çalışıyor. Se3'ün tek eksisi ekran olur fakat iphone 11'in ekranıda IPS :D SE3 her türlü pil konusunda da daha iyi iş çıkarır.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
hocam öyle bir olay yok maalesef sentetik testlerde sonuçlar birerbir aynı pili ise iphone 11le aynı gidiyor kamera olarak bakıcam en son olarak kamera testi bulamıyorum adam akıllı
Kamera testine gerek yok olay ortada, kamerada gece modu bile yok hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci tam olarak kullanılamıyor derken :D İşlemci A13'den kat ve kat verimli çalışıyor. Se3'ün tek eksisi ekran olur fakat iphone 11'in ekranıda IPS :D SE3 her türlü pil konusunda da daha iyi iş çıkarır.
Tam kullanamıyor kastım güç vs değil hocam, küçük ekran çerçeve oranı ve küçük batarya ile yapabileceklerinizi kısıtlıyorsunuz.

:D :D :D :D :D

Top Bottom