Iphone vs samsung hangisi daha avantajlı

ayranli_tuz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
346
öncelikle samsung taraftarıyım s23 kullanıyorum samsungun en çok sevdiğim yanı good lock uygulaması hatta bu konuyu da good locku anlatmak için yazıyorum
good lock neden telefonun stok halinde yok sorusunu cevaplayayım: a serisi telefonların işlemcisi güçsüz olduğu için onlardan kaldırdılar bence s serisinin stok haline konabilir ama erişmesi çok kolay zaten galaxy store üzerinden yüklenebiliyor
daha sonra good lock içinden istediğiniz özelleştirmeleri yapabileceğiniz uygulamaları yüklüyorsunuz s23ü kullanalı 2 sene oldu ve hiç yavaşlamadı hızlanmaya devam ediyor pil ömrü benim kullandığım özelleştirmelerle 6.5 7.5 saat aralıksız ekran süresi veriyor .120 hz kullandığım için 60 hz olsa daha fazla verir. 25w 3900 mah olduğu için 40-45 dkda %80 %85 seviyesine geliyor zaten.

samsung taraftarı olma nedenlerimden biri iphone fiyatlandırması türkiyede aşırı pahalı tepe modelleri normalde aynı fiyatken hatta s serisi geçebiliyorken türkiyede uçurum gibi fiyat farkı var

note 10 plustan iPhone a geçtim. Çoğu basit özellik bile yok Samsung daha üst sevideye kesinlikle samsung iPhone aldığıma pişman oldum tamamen popüler kültür

iphonun tek avantajı değerini koruması harici android cihazlar maalesef 1 gün sonra değer kaybediyor yeğenime 4-5 yıl önce 2. el 12 almıştım 6500 TL'ye şuan satsa 16 17bine satabiliyor

good locktan bahsetmek gerekirse:
theme park: kendi klavyenizin renklerini animasyonlarını quick panel renklerinizi ikonlarınızı ses panelinizi hazırlayabiliyorsunuz
wonderland: animasyonlu duvar kağıtları kullanabiliyorsunuz telefonu aç kapa yaptığınızda olan animasyonlar(hareketli duvar kağıdını kendiniz yapabiliyorsunuz ama pek kullanışlı değil wallpaper engine ile hazırını yapmak daha rahat eğer bilgisayarınızda varsa telefona da geliyor)
LockStar: kilit ekranınızı özelleştirebiliyorsunuz ekrana widgetlar vs ekleyebiliyorsunuz ekrandaki şeylerin yerini değiştirebiliyorsunuz büyütebiliyorsunuz
keyscafe:theme parktaki klavye özelleştirmenin biraz daha detaylı olduğu yer
Navstar: navigasyon çubuğunuzun özelliklerini değiştirebiliyorsunuz renk büyüklük çentiğini silme tam ekranda navigasyon çubuğunun tekte çalışması çiftte çalışması vs
clockface: kendi saatinizi hazırlayabiliyorsunuz
!!quickstar: quickpanelde neler göstermek istediğinizi seçiyorsunuz küçük şeyler olsa da günlük hayatta aşırı işe yarıyor
edge lighting: bildirim geldiğinde animasyonlar ekleyebiliyorsunuz ama biraz daha erkeksi animasyonlar gelse daha iyi olur
one hand operation: tek el kullanımını kolaylaştırıyor + serisinde işe yarar ama düz modelde pek ihtiyaç olmuyor
multistar: bu da önemlilerden bölünmüş ekran kullanımını kolaylaştırıyor
camera assistant: fotoğrafların kalitesini artırabilen ayarlar mevcut bu kısmın ayarlarını düzgün yapılmalı
registar: arka dokunuş vb özellikler var
display assistant adaptive brigtness hızını falan artırabiliyor ekranla ilgili ayarlar mevcut ve betada
game booster + : adından anlaşıldığı gibi oyun ayarları var
sound assistant: ses barını özelleştirebiliyorsunuz ve ses ayarları var

benim kullanmadıklarım
nice shot: ekrna görüntüsüyle ilgili eklentiler
notistar: bildirim tarihini özelleştirme
edge touch: yan dokunuşla ilgili sanırım
nice catch
routines
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oh bitti

iphonun tek avantajı değerini koruması harici android cihazlar maalesef 1 gün sonra değer kaybediyor yeğenime 4-5 yıl önce 2. el 12 almıştım 6500 TL'ye şuan satsa 16 17bine satabiliyor
elektronik alet üzerinden para kazanmak isteyen yatırım yapabilir ben kullanmak için alıyorum

good locktan bahsetmek gerekirse:
theme park: kendi klavyenizin renklerini animasyonlarını quick panel renklerinizi ikonlarınızı ses panelinizi hazırlayabiliyorsunuz
wonderland: animasyonlu duvar kağıtları kullanabiliyorsunuz telefonu aç kapa yaptığınızda olan animasyonlar(hareketli duvar kağıdını kendiniz yapabiliyorsunuz ama pek kullanışlı değil wallpaper engine ile hazırını yapmak daha rahat eğer bilgisayarınızda varsa telefona da geliyor)
LockStar: kilit ekranınızı özelleştirebiliyorsunuz ekrana widgetlar vs ekleyebiliyorsunuz ekrandaki şeylerin yerini değiştirebiliyorsunuz büyütebiliyorsunuz
keyscafe:theme parktaki klavye özelleştirmenin biraz daha detaylı olduğu yer
Navstar: navigasyon çubuğunuzun özelliklerini değiştirebiliyorsunuz renk büyüklük çentiğini silme tam ekranda navigasyon çubuğunun tekte çalışması çiftte çalışması vs
clockface: kendi saatinizi hazırlayabiliyorsunuz
!!quickstar: quickpanelde neler göstermek istediğinizi seçiyorsunuz küçük şeyler olsa da günlük hayatta aşırı işe yarıyor
edge lighting: bildirim geldiğinde animasyonlar ekleyebiliyorsunuz ama biraz daha erkeksi animasyonlar gelse daha iyi olur
one hand operation: tek el kullanımını kolaylaştırıyor + serisinde işe yarar ama düz modelde pek ihtiyaç olmuyor
multistar: bu da önemlilerden bölünmüş ekran kullanımını kolaylaştırıyor
camera assistant: fotoğrafların kalitesini artırabilen ayarlar mevcut bu kısmın ayarlarını düzgün yapılmalı
registar: arka dokunuş vb özellikler var
display assistant adaptive brigtness hızını falan artırabiliyor ekranla ilgili ayarlar mevcut ve betada
game booster + : adından anlaşıldığı gibi oyun ayarları var
sound assistant: ses barını özelleştirebiliyorsunuz ve ses ayarları var

benim kullanmadıklarım
nice shot: ekrna görüntüsüyle ilgili eklentiler
notistar: bildirim tarihini özelleştirme
edge touch: yan dokunuşla ilgili sanırım
nice catch
routines

oh bitti

elektronik alet üzerinden para kazanmak isteyen yatırım yapabilir ben kullanmak için alıyorum
maalesef ülke ekonomisi iyi olmadığı ve amiral sınıfı cihzların fiyatları çok uçuk olduğu için tüketici bu yönlü hareket ediyor

Saçma değil mi günümüzün 16 17 bin tlsi ile giriş orta telefon alınabiliyor zaten.
15promax seriside ilk çıktığında 80 90k idi 2. El 40 50k ile dolu

2 tarafta ciddi değer kaybediyor zaten? Tek avantaj 2. Elde satması apple ürünlerinin daha rahat

s22 için emin değilim ama s23 s24 s25 günlük kullanım için en iyi telefonlar

kamerası üst düzey çeksin isteyen
1756104064664.webp

bu telefonu alabilir dünyada dxomark testinde 1. şu an

bu telefonu alıp üstüne s25 alınsa bile iphone 16 pro max 1 tb fiyatı etmiyor şaka gibi :DD

s23 güncelleme one ui 8i de alacak seneye de alacak ondan sonra s27 ye geçerim

fiyat performans olarak Samsung

Geri