Neler Yeni

Yardım İphone X alınır mı? Ederi ne kadardır?

İphone x için dedim bizim aile iphone hastası ablam da iphone x kullanıyor arada telaefonunu alıp kurcalayıp geziyorum
Ben olsa uğraşıp servise yollardım. Geçmiş olsun diyelim. 5000 liraya kadar en telefonlar S20 FE, sonra da Mi 10T. Tabi 5200 TL Mi 10T. Karar size kalmış. 2.el telefon almak, hele ki IPhone almak çok sıkıntı iş.
Teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz ve yardımlarınız için söylediklerinizi düşüneceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe yoksa iphone xr, iphone 11 bütçen varsa iphone 12 al
Ne ettin hocam ben iphone x soruyorum bütçem kısıtlı SE 2020 ler hoşuma gitmiyor

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz ve yardımlarınız için söylediklerinizi düşüneceğim.

Ne ettin hocam ben iphone x soruyorum bütçem kısıtlı SE 2020 ler hoşuma gitmiyor
En ucuz iPhone x 9000 tl. Bütçen kısıtlı hali bu mu

rtx 3090

80+ Silver

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Android i sevemedim be hocam yazılımları stabil gelmedi bana ailecek android e geçtik diyebilirim ama ben açıkcası iphone umu arar oldum yer yer
Bu arada geçeli 8 ay felan oldu
Git gide soğudum android den
Hocam mesajınızı şimdi gördüm iphone kullanıyorum biliyorsunuz öyle sorunları vesayre ben de yaşıyorum yazı yazarken atlıyor siliyor ben basmadığım halde mesaj gönderiyor uygulamalardan atıyor silip indirince düzeliyor mesela instada hikayede yukarı kaydır diyince insta ana sayfasına atıyor bu yazılım da stabil değil en az android kadar sıkıntılı en azından kendi telefonumda yaşadıklarım hiçbir telefon kusursuz değil

Hocam mesajınızı şimdi gördüm iphone kullanıyorum biliyorsunuz öyle sorunları vesayre ben de yaşıyorum yazı yazarken atlıyor siliyor ben basmadığım halde mesaj gönderiyor uygulamalardan atıyor silip indirince düzeliyor mesela instada hikayede yukarı kaydır diyince insta ana sayfasına atıyor bu yazılım da stabil değil en az android kadar sıkıntılı en azından kendi telefonumda yaşadıklarım hiçbir telefon kusursuz değil
Estağfurullah hocam sıkıntı değil
Ben 5 yıl 6s kullandım ve şahsen yazılım olarak pek bir kusurunu göremedim güzel telefondu ama artık eskimişti ekranı ve şarjı tatmin etmiyordu

Okey max butceni soyle sana öneriyim iphone
4.5k ben baktım biraz iphone x lere ama temizini ve içi açılmamışını bulmak çok zor herkes telefonuna gözü gibi bakmıyor maalesef

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ben 5 yıl 6s kullandım ve şahsen yazılım olarak pek bir kusurunu göremedim güzel telefondu ama artık eskimişti ekranı ve şarjı tatmin etmiyordu
Pilini değiştirdim ama yine tatmin etmiyor mobil oyunları unuttum ama telefon eski şimdi gömmenin ve yeni telefonlarla kıyaslamanın bir alemi yok gerçekten

Ben note 10 lite (galaxy) kullanıyorum ve gayet akıcı özellikle one ui 3 güncellemesini arayüzünü çok sevmesemde dehşet hızlanma oldu dediğim gibi 5k civarına bulursan alabilirsin veya 6k
Hocam dedim gibi derken sizinle ilk bu konudaki sohbetimiz hangi telefon demenizle başlamış

Pilini değiştirdim ama yine tatmin etmiyor mobil oyunları unuttum ama telefon eski şimdi gömmenin ve yeni telefonlarla kıyaslamanın bir alemi yok gerçekten
Aynen öyle vallaha şu yeni iphonelar keşke fiyat olarak biraz uygun olsalar da bari xr felan alabilsek

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı

4.5k ben baktım biraz iphone x lere ama temizini ve içi açılmamışını bulmak çok zor herkes telefonuna gözü gibi bakmıyor maalesef
4.5k'ya alabileceğin en iyi iphone iphone se'dir bence o bütçeye android al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,430
Üyeler
163,318
Son üye
Liosal
Top Bottom