DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
IPhone almak zorunda değilsiniz, maksimum bütçeniz nedir?
Ablam kullanıyor işlemcisi beklenileni veriyor ekranı soluk çentik bakılınca fena gözükmese de video oyunda vesayre çok göze batıyor android gibi özgür değilsin aklıma bunlar geliyor var ise sorun cevaplıyayımİphone X ler alınır mı birde sizce ederi ne kadardır temiz olup olmadığını nereden anlarız içerisinin kurcalanıp kurcalanmadığını
Bunu öneririm: https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s20-fan-edition.html4.5k felan şuanlık net bir bütçe belirlemedim ürününe göre bütçeyi belirliyorum ama aklımda 4.5k felan var
Güncellemelerle çözülmeyecek hatalar mı?Aynı telefonun 256 lık modelini anneme aldık yazılım olarak xiaomiden daha stabil duruyor ama onda da yazılımsal donanımsal hatalara rastladım
Daha bugün başıma gelen hatadan bahsedeyim trandoldan alışveriş yapacazdık trendyol uygulamasına girdiğimde hiç bir şey gözükmüyordu sanki internete bağlı değilmişim gibi ne yaptıysam çözülmedi en son uygulamayı kaldırıp yeniden indirdim öyle çözüldüGüncellemelerle çözülmeyecek hatalar mı?
Neden iade etmiyorsunuz/servise yollamıyorsunuz?Daha bugün başıma gelen hatadan bahsedeyim trandoldan alışveriş yapacazdık trendyol uygulamasına girdiğimde hiç bir şey gözüküyordu sanki internete bağlı değilmişim gibi ne yaptıysam çözülmedi en son uygulamayı kaldırıp yeniden indirdim öyle çözüldü
Bir diğeride telefonu aldığımızdan beri hat çekim gücü zayıf gerçekten ailecek aynı firmanın hattını kullanıyoruz ama benim xiaomi telefonum annemin telefonundan daha iyi hat çekim gücüne sahip oluyor
Bir diğeri ise telefonda görüşme esansında sesi hoparlöre alınca sesde anlaşılmayacak derece bozulmalar takılmalar kesilmeler oluyor
Kullanabileceğimiz başka bir telefon yok ve açıkcası bu işleri iyi bilirim pek zahmetli oluyor firma kendi ürettiği hatalı telefonu senin başına bela ediyor resmen ve bütün zahmetini de sana çektiriyorNeden iade etmiyorsunuz/servise yollamıyorsunuz?
Hangi telefon için dediniz anlayamadım da tam olarak iphone x için mi dediniz yoksa s20fe için miÖn kamerası iyi gerçekden beklenileni veriyor arka kamera dan daha iyisini beklerdim hem de bu fiyatta ama idare eder nitelikte arka kamerada çok işin yok ise iyi bataryası söylemim uzun olucak çok kötü
İphone x için dedim bizim aile iphone hastası ablam da iphone x kullanıyor arada telaefonunu alıp kurcalayıp geziyorumKullanabileceğimiz başka bir telefon yok ve açıkcası bu işleri iyi bilirim pek zahmetli oluyor firma kendi ürettiği hatalı telefonu senin başına bela ediyor resmen ve bütün zahmetini de sana çektiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi telefon için dediniz anlayamadım da tam olarak iphone x için mi dediniz yoksa s20fe için mi
Ben olsa uğraşıp servise yollardım. Geçmiş olsun diyelim. 5000 liraya kadar en telefonlar S20 FE, sonra da Mi 10T. Tabi 5200 TL Mi 10T. Karar size kalmış. 2.el telefon almak, hele ki IPhone almak çok sıkıntı iş.Kullanabileceğimiz başka bir telefon yok ve açıkcası bu işleri iyi bilirim pek zahmetli oluyor firma kendi ürettiği hatalı telefonu senin başına bela ediyor resmen ve bütün zahmetini de sana çektiriyor
Bütçe yoksa iphone xr, iphone 11 bütçen varsa iphone 12 alOnun yerine 0 İphone SE 2020 alın, çok daha iyi. Hem sıfır.
Apple iPhone SE 2 2020 Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Apple iPhone SE 2 2020 Cep Telefonu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Apple iPhone SE 2 2020 Cep Telefonu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com