Neler Yeni

Yardım İphone X alınır mı? Ederi ne kadardır?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
IPhone almak zorunda değilsiniz, maksimum bütçeniz nedir?

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İphone X ler alınır mı birde sizce ederi ne kadardır temiz olup olmadığını nereden anlarız içerisinin kurcalanıp kurcalanmadığını
Ablam kullanıyor işlemcisi beklenileni veriyor ekranı soluk çentik bakılınca fena gözükmese de video oyunda vesayre çok göze batıyor android gibi özgür değilsin aklıma bunlar geliyor var ise sorun cevaplıyayım

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ön kamerası iyi gerçekden beklenileni veriyor arka kamera dan daha iyisini beklerdim hem de bu fiyatta ama idare eder nitelikte arka kamerada çok işin yok ise iyi bataryası söylemim uzun olucak çok kötü

Güncellemelerle çözülmeyecek hatalar mı?
Daha bugün başıma gelen hatadan bahsedeyim trandoldan alışveriş yapacazdık trendyol uygulamasına girdiğimde hiç bir şey gözükmüyordu sanki internete bağlı değilmişim gibi ne yaptıysam çözülmedi en son uygulamayı kaldırıp yeniden indirdim öyle çözüldü
Bir diğeride telefonu aldığımızdan beri hat çekim gücü zayıf gerçekten ailecek aynı firmanın hattını kullanıyoruz ama benim xiaomi telefonum annemin telefonundan daha iyi hat çekim gücüne sahip oluyor
Bir diğeri ise telefonda görüşme esansında sesi hoparlöre alınca sesde anlaşılmayacak derece bozulmalar takılmalar kesilmeler oluyor

Son düzenleme:

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Daha bugün başıma gelen hatadan bahsedeyim trandoldan alışveriş yapacazdık trendyol uygulamasına girdiğimde hiç bir şey gözüküyordu sanki internete bağlı değilmişim gibi ne yaptıysam çözülmedi en son uygulamayı kaldırıp yeniden indirdim öyle çözüldü
Bir diğeride telefonu aldığımızdan beri hat çekim gücü zayıf gerçekten ailecek aynı firmanın hattını kullanıyoruz ama benim xiaomi telefonum annemin telefonundan daha iyi hat çekim gücüne sahip oluyor
Bir diğeri ise telefonda görüşme esansında sesi hoparlöre alınca sesde anlaşılmayacak derece bozulmalar takılmalar kesilmeler oluyor
Neden iade etmiyorsunuz/servise yollamıyorsunuz?

Neden iade etmiyorsunuz/servise yollamıyorsunuz?
Kullanabileceğimiz başka bir telefon yok ve açıkcası bu işleri iyi bilirim pek zahmetli oluyor firma kendi ürettiği hatalı telefonu senin başına bela ediyor resmen ve bütün zahmetini de sana çektiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ön kamerası iyi gerçekden beklenileni veriyor arka kamera dan daha iyisini beklerdim hem de bu fiyatta ama idare eder nitelikte arka kamerada çok işin yok ise iyi bataryası söylemim uzun olucak çok kötü
Hangi telefon için dediniz anlayamadım da tam olarak iphone x için mi dediniz yoksa s20fe için mi

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kullanabileceğimiz başka bir telefon yok ve açıkcası bu işleri iyi bilirim pek zahmetli oluyor firma kendi ürettiği hatalı telefonu senin başına bela ediyor resmen ve bütün zahmetini de sana çektiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi telefon için dediniz anlayamadım da tam olarak iphone x için mi dediniz yoksa s20fe için mi
İphone x için dedim bizim aile iphone hastası ablam da iphone x kullanıyor arada telaefonunu alıp kurcalayıp geziyorum

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ben olsa uğraşıp servise yollardım. Geçmiş olsun diyelim. 5000 liraya kadar en telefonlar S20 FE, sonra da Mi 10T. Tabi 5200 TL Mi 10T. Karar size kalmış. 2.el telefon almak, hele ki IPhone almak çok sıkıntı iş.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Top Bottom