samsung geçman daha iyi olurşuanda iphone 6 kullanıyorum 10k civarına iphone x alınır mı?? x serisi kullanan varsa yorum yapabilirmi
X 2. el parasına S20 Fe öneririm. Çok daha mutlu olursun.taksitle s23 almayı düşünüyordum hocam ama bi yandan da taksitle uğraşmak istemiyorum
şuanda iphone 6 kullanıyorum 10k civarına iphone x alınır mı?? x serisi kullanan varsa yorum yapabilirmi
O zaman bütçeyi 1.000 TL arttır 0 A34 al. Emin ol X'den daha iyi cihaz.bulunduğum çevrede fazla ilan yok hocam başka öneriniz varsa onu inceleyeyim
daha önce ticaret yaptım hocam anlıyorum az çokda 2024 de kullanılacak bir telefonmu pil süresi akıcılığı kamerası vs nasıl sadece basit işler için kullanıcamKendim kullanmaktayım hocam iphone x temizse alınır face id ve imei bakmayı unutmayın alacaksanız sorunuz varsa sorabilirsiniz
teşekkürler hocam cihaz güzel gözüküyor tasarımıda beğendiğim s23 tarzı, biraz araştırıcamO zaman bütçeyi 1.000 TL arttır 0 A34 al. Emin ol X'den daha iyi cihaz.
Xr var bende pil mutlu etmez akıcılıkta ufaktan yavaşlamaya başladı kamera konusunda sosyal medyada gayet is görüyordaha önce ticaret yaptım hocam anlıyorum az çokda 2024 de kullanılacak bir telefonmu pil süresi akıcılığı kamerası vs nasıl sadece basit işler için kullanıcam
daha önce ticaret yaptım hocam anlıyorum az çokda 2024 de kullanılacak bir telefonmu pil süresi akıcılığı kamerası vs nasıl sadece basit işler için kullanıcam