Neler Yeni

İphone X Alınır Mı???

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
şuanda iphone 6 kullanıyorum 10k civarına iphone x alınır mı?? x serisi kullanan varsa yorum yapabilirmi

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

şahin doğan

80+ Platinum

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
şuanda iphone 6 kullanıyorum 10k civarına iphone x alınır mı?? x serisi kullanan varsa yorum yapabilirmi

Kendim kullanmaktayım hocam iphone x temizse alınır face id ve imei bakmayı unutmayın alacaksanız sorunuz varsa sorabilirsiniz

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya

şahin doğan

80+ Platinum

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
Kendim kullanmaktayım hocam iphone x temizse alınır face id ve imei bakmayı unutmayın alacaksanız sorunuz varsa sorabilirsiniz
daha önce ticaret yaptım hocam anlıyorum az çokda 2024 de kullanılacak bir telefonmu pil süresi akıcılığı kamerası vs nasıl sadece basit işler için kullanıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman bütçeyi 1.000 TL arttır 0 A34 al. Emin ol X'den daha iyi cihaz.
teşekkürler hocam cihaz güzel gözüküyor tasarımıda beğendiğim s23 tarzı, biraz araştırıcam

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Burak
daha önce ticaret yaptım hocam anlıyorum az çokda 2024 de kullanılacak bir telefonmu pil süresi akıcılığı kamerası vs nasıl sadece basit işler için kullanıcam
Xr var bende pil mutlu etmez akıcılıkta ufaktan yavaşlamaya başladı kamera konusunda sosyal medyada gayet is görüyor

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil

Hocam akıcılık olarak süper herhangi bir donma takılma ya da yavaşlama tarzı şeyler yaşamadım arka kamerası günümüzde hala kullanılabilir düşük ışık performansı orta seviyede yavaş ve ağır çekim modlarıda kullanışlı ve orta seviye puanlaması yapabilirim pil süresi ile ilgili olarak işte olduğumdan pil sorunu yaşamadım hiç ama telefonla yoğun işiniz varsa kurtarmaz iki defa şarj etmeniz gerekebilir

Top Bottom