iphone x hala kullanılir mı ??

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,607
Şuan elimde j7 prime 2 var babam elinde ki iphone x i bana vericek sizce almalımıyım yoksa başka telefon alamıcam oyun felan oynamiyorum kamerasi felan lazım işi mi görür mü yazın çalışıp iphone x de satıp 13 felan almayı düşünüyorum ?

11 den pek farkı yok zaten çerçevesiz olan ilk iPhone hala gideri var, en düşük 7 bence, 6 olsaydı işini görmezdi. bence artık 6 rafa kalksın.

Şuan elimde j7 prime 2 var babam elinde ki iphone x i bana vericek sizce almalımıyım yoksa başka telefon alamıcam oyun felan oynamiyorum kamerasi felan lazım işi mi görür mü yazın çalışıp iphone x de satıp 13 felan almayı düşünüyorum ?
Alınır alınmazmı hala miss gibi.

Tab2 de kullanilir neden olmasın

tabii ki alınır beleşe geliyor ve mis gibi telefon hayırlı olsun şimdiden :)

tabii ki alınır beleşe geliyor ve mis gibi telefon hayırlı olsun şimdiden :)
Tab2 de kullanilir neden olmasın
Alınır alınmazmı hala miss gibi.
11 den pek farkı yok zaten çerçevesiz olan ilk iPhone hala gideri var, en düşük 7 bence, 6 olsaydı işini görmezdi. bence artık 6 rafa kalksın.
alınır tabi miss gibi telefon
Kullanılır sonuçta iphone
Tabii kullanılır, hem bedavaya geliyormuş zaten.
Teşekkür ederim fikirleriniz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,790
Üyeler
188,479
Son üye
Bayrak99
Geri