iphone x hala kullanılir mı ??

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,607
Şuan elimde j7 prime 2 var babam elinde ki iphone x i bana vericek sizce almalımıyım yoksa başka telefon alamıcam oyun felan oynamiyorum kamerasi felan lazım işi mi görür mü yazın çalışıp iphone x de satıp 13 felan almayı düşünüyorum ?

11 den pek farkı yok zaten çerçevesiz olan ilk iPhone hala gideri var, en düşük 7 bence, 6 olsaydı işini görmezdi. bence artık 6 rafa kalksın.

Şuan elimde j7 prime 2 var babam elinde ki iphone x i bana vericek sizce almalımıyım yoksa başka telefon alamıcam oyun felan oynamiyorum kamerasi felan lazım işi mi görür mü yazın çalışıp iphone x de satıp 13 felan almayı düşünüyorum ?
Alınır alınmazmı hala miss gibi.

Tab2 de kullanilir neden olmasın

tabii ki alınır beleşe geliyor ve mis gibi telefon hayırlı olsun şimdiden :)

tabii ki alınır beleşe geliyor ve mis gibi telefon hayırlı olsun şimdiden :)
Tab2 de kullanilir neden olmasın
Alınır alınmazmı hala miss gibi.
11 den pek farkı yok zaten çerçevesiz olan ilk iPhone hala gideri var, en düşük 7 bence, 6 olsaydı işini görmezdi. bence artık 6 rafa kalksın.
alınır tabi miss gibi telefon
Kullanılır sonuçta iphone
Tabii kullanılır, hem bedavaya geliyormuş zaten.
Teşekkür ederim fikirleriniz için

Geri