Note 8 Pro alma X koyar geçerArkadaşlar hangisi daha iyidir X hediye gelecek ama note 8 pro yu almam gerekicek sizce bana X daha iyi gibi geldi birde size sorayım
Fiyatı aynıysa x tabi ki ama yurt dışı alacaksan note 8 daha iyi olurArkadaşlar hangisi daha iyidir X hediye gelecek ama note 8 pro yu almam gerekicek sizce bana X daha iyi gibi geldi birde size sorayım
iPhone X alın geçin. Fakat şansınız varsa XR daha iyi olur.Hocalarım listeye SAMSUNG S9 ve SAMSUNG NOTE 8 eklendi XİOMAMİ elendi sizce yine X mi yoksa bu samsung cihazler mı
açılmak için mi açılmış şuan hiç bir cihaz parasını hakketmiyor ayrıca ben fiyata göre neyin daha iyi olup olmadığını karşılaştırmıyorum teşekkür ederim yinedeBence cevabı belli bir konu zaten, açılmak için açılmış. Biri 8k biri 3k.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iPhone X alın geçin. Fakat şansınız varsa XR daha iyi olur.
Samsung S9 bence daha iyi.Hocalarım listeye SAMSUNG S9 ve SAMSUNG NOTE 8 eklendi XİOMAMİ elendi sizce yine X mi yoksa bu samsung cihazler mı
Kanka rakip bile değiller be nasıl konu buArkadaşlar hangisi daha iyidir X hediye gelecek ama note 8 pro yu almam gerekicek sizce bana X daha iyi gibi geldi birde size sorayım