şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 17,662 23 Nisan 2022 #1 İphone XR için ekran jelatini arıyorum ama bulamadım bulabilen varsa atabilir mi ? ekran camı değil JELATİN
İphone XR için ekran jelatini arıyorum ama bulamadım bulabilen varsa atabilir mi ? ekran camı değil JELATİN
K Kaoadan besleniyorum 80+ Bronze Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 671 Dahası Reaksiyon skoru 307 İsim Kemal Can Kaltsak 23 Nisan 2022 #2 şahin doğan yazmış: İphone XR için ekran jelatini arıyorum ama bulamadım bulabilen varsa atabilir mi ? ekran camı değil JELATİN Devamı için tıklayın... iPhone 11 le ekranları aynı 11 diye aratırsan bulurusn belki
şahin doğan yazmış: İphone XR için ekran jelatini arıyorum ama bulamadım bulabilen varsa atabilir mi ? ekran camı değil JELATİN Devamı için tıklayın... iPhone 11 le ekranları aynı 11 diye aratırsan bulurusn belki
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 17,662 23 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Kaoadan besleniyorum yazmış: iPhone 11 le ekranları aynı 11 diye aratırsan bulurusn belki Devamı için tıklayın... bulamadım hocam nano koruyucular var onlar normal cam kadar kalın değil ama yine de kalın bana samsung cihazlardaki gibi sadece çizilmeleri engelleyecek jelatin lazım. yine de teşekkürler
Kaoadan besleniyorum yazmış: iPhone 11 le ekranları aynı 11 diye aratırsan bulurusn belki Devamı için tıklayın... bulamadım hocam nano koruyucular var onlar normal cam kadar kalın değil ama yine de kalın bana samsung cihazlardaki gibi sadece çizilmeleri engelleyecek jelatin lazım. yine de teşekkürler