Neler Yeni

iphone xr veya 11 mi ps5 mi

Murats1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Murat salda
arkadaşlar merhaba. elimdeki cihaz redmi note 8. alalı 1 sene olmasına rağmen kasmaya başladı. ucuz bir model olduğu için normal karşılıyorum fakat artık androidden sıkıldım. iosa geçip uzun vadede değer kaybetmeyecek piyasası daima diri olucak 2 telefondan birini almayı düşünüyorum. bu cihazları şubat mart gibi almayı planladığım için ps5in oyun konsolu vergisi ya kalkacak yada %50den %20 ye düşecek. üzerine doların düşüceğini varsayarak fiyatında ucuzlama olucaktır. siz olsanız tercihiniz ne olurdu.( oyun oynamak için yeterli bir pc var. ama gücü ps5 ile kıyaslanamaz)

Xeiru_S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can Karamanlı
arkadaşlar merhaba. elimdeki cihaz redmi note 8. alalı 1 sene olmasına rağmen kasmaya başladı. ucuz bir model olduğu için normal karşılıyorum fakat artık androidden sıkıldım. iosa geçip uzun vadede değer kaybetmeyecek piyasası daima diri olucak 2 telefondan birini almayı düşünüyorum. bu cihazları şubat mart gibi almayı planladığım için ps5in oyun konsolu vergisi ya kalkacak yada %50den %20 ye düşecek. üzerine doların düşüceğini varsayarak fiyatında ucuzlama olucaktır. siz olsanız tercihiniz ne olurdu.( oyun oynamak için yeterli bir PC var. ama gücü ps5 ile kıyaslanamaz)
Eğer her oyuna 500-600TL verebiliyorsan kesinlikle PS5 acayip kaliteli oyunları var. Bu arada Redmi note 8 neden kasıyor anlamadım? Eğer çok kasıyorsa size önerim telefonu sıfırlayıp kullanmak belki gereksiz dosyalar yapıyor olabilir.

Murats1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Murat salda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonu yoğun kullanıyorum. ayrıca son güncelleme MIUI 12
ile birlikte cihaz biraz donmaya da başladı. diğer özelliklere lafım yok ama ciddi kasıyor 1 yaşında bir cihaz için uzun vadede çok problem çıkarır

Murats1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Murat salda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer her oyuna 500-600TL verebiliyorsan kesinlikle PS5 acayip kaliteli oyunları var. Bu arada Redmi note 8 neden kasıyor anlamadım? Eğer çok kasıyorsa size önerim telefonu sıfırlayıp kullanmak belki gereksiz dosyalar yapıyor olabilir.
alırsam cd li sürüm alırım. onun da zaten 2. el kültürü var. ps3 kullanırken yapılırdı takas muhabbeti veya üzerine belli miktarda para. oyuna tabii ki 500 600 vermem veremem ama 1 oyuna verip takas sistemiyle kesinlikle kullanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende yoğun kullanıyorum ve güncel dediğim gibi kullanıcı farkı hatta şuanda ekstradan wifi adaptörü olarak kullanıyorum.
doğrudur hocam bişey diyemem kullanıcı farkı.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,273
İsim
Mert Can Ergün
cdli versiyonu al oyna bitir sat yada takas yaparak oyun alırsın fiyat uyguna gelir

Xeiru_S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can Karamanlı
alırsam cd li sürüm alırım. onun da zaten 2. el kültürü var. ps3 kullanırken yapılırdı takas muhabbeti veya üzerine belli miktarda para. oyuna tabii ki 500 600 vermem veremem ama 1 oyuna verip takas sistemiyle kesinlikle kullanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

doğrudur hocam bişey diyemem kullanıcı farkı.
Eğer türkiye de yaşıyorsanız artık Kutulu oyunun öleceğini düşünüyorum.

Top Bottom