Neler Yeni

İphone XS ile XR arasında kaldım sizce?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
ikinci el bi telefon alcam ortalama 7 ile 8 bin lira arasında sağlamları sizce hangisini almalıyım iphone 8 den geçicem

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
XS tabii ki soru dahi olamaz sadece ekran farkı bile yeter. Iphone dediğin OLED olur OLED olmayanlar nasılsa alıyolar mantıgıyla cıkıyor resmen Iphone diyince aklıma OLED Retina ekran ve IOS geliyor

şahin doğan

80+ Platinum
O fiyata sağlam XS var ise xs

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Aziz
XS, hatta alabiliyorsan XS Max almanı öneririm.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
O fiyata sağlam XS var ise xs
Bende yakında XS Max düşünüyorum ama piyasası hakkında hiçbir fikrim yok. Elime bir para geçecek nasipse 10-11 verebilirim telefon için ama bu kadar da çıkmak istemiyorum sadece kamera ve ekran önemli oyun yok. Iphone olarak XS Max uygun geldi o yüzden veya Android tarafında 11T Pro falan da bakabilirim kaçak.

XS de bakabilirim max yerine XS ne kadar eder?

FueC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yiğit
ikinci el bi telefon alcam ortalama 7 ile 8 bin lira arasında sağlamları sizce hangisini almalıyım iphone 8 den geçicem
Şuan bunu xr dan yazıyorum ben xr ucuza denk geldi diye aldım ama tercihin xs olsun hem çerçeve inceliği hem 2x optik zoom yapabilme özelliği hem ekran ppi değeri ve son olarak akıllı pikseli (siyahları tamamen siyah gösterebilme) ve saymadığım bir çok üstün özellikleri ile xs daha iyi bir telefon

şahin doğan

80+ Platinum
Bende yakında XS Max düşünüyorum ama piyasası hakkında hiçbir fikrim yok. Elime bir para geçecek nasipse 10-11 verebilirim telefon için ama bu kadar da çıkmak istemiyorum sadece kamera ve ekran önemli oyun yok. Iphone olarak XS Max uygun geldi o yüzden veya Android tarafında 11T Pro falan da bakabilirim kaçak.

8-9'a Xs bulunur gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu

Ben büyük şehirlerde baktım ist Bursa İzmir gibi yerlerde saglam bir xs suan 9 bin liraya alınabilir kozmetiği 8,9/10 olan
Mesaj otomatik birleştirildi:

HEPİNİZİN FİKİRLERİ İCİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAOLUN🙏

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
çok pahalılandı ya XR XS ler keşke 1 sene önceki aklım olsaydı da alsaydım onu alacağına iphone 11 veya iphone SE 2022 almak daha mantıklı şuan

karar senin yine de

şuan piyasada doğru düzgün yok sıfır yenilenmiş fark etmez bana jelatinli kutu kablo falan da istemiyorum dersen 10k tl falan sanırım XS hayırlı olsun

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,126
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Kaçak bulaşma değmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,099
Üyeler
159,105
Son üye
MeRTTS
Top Bottom