sellamoglu
80+
Dahası
ikinci el bi telefon alcam ortalama 7 ile 8 bin lira arasında sağlamları sizce hangisini almalıyım iphone 8 den geçicem
Bende yakında XS Max düşünüyorum ama piyasası hakkında hiçbir fikrim yok. Elime bir para geçecek nasipse 10-11 verebilirim telefon için ama bu kadar da çıkmak istemiyorum sadece kamera ve ekran önemli oyun yok. Iphone olarak XS Max uygun geldi o yüzden veya Android tarafında 11T Pro falan da bakabilirim kaçak.O fiyata sağlam XS var ise xs
XSikinci el bi telefon alcam ortalama 7 ile 8 bin lira arasında sağlamları sizce hangisini almalıyım iphone 8 den geçicem
Şuan bunu xr dan yazıyorum ben xr ucuza denk geldi diye aldım ama tercihin xs olsun hem çerçeve inceliği hem 2x optik zoom yapabilme özelliği hem ekran ppi değeri ve son olarak akıllı pikseli (siyahları tamamen siyah gösterebilme) ve saymadığım bir çok üstün özellikleri ile xs daha iyi bir telefonikinci el bi telefon alcam ortalama 7 ile 8 bin lira arasında sağlamları sizce hangisini almalıyım iphone 8 den geçicem
8-9'a Xs bulunur gibi.Bende yakında XS Max düşünüyorum ama piyasası hakkında hiçbir fikrim yok. Elime bir para geçecek nasipse 10-11 verebilirim telefon için ama bu kadar da çıkmak istemiyorum sadece kamera ve ekran önemli oyun yok. Iphone olarak XS Max uygun geldi o yüzden veya Android tarafında 11T Pro falan da bakabilirim kaçak.
XS de bakabilirim max yerine XS ne kadar eder?
Ben büyük şehirlerde baktım ist Bursa İzmir gibi yerlerde saglam bir xs suan 9 bin liraya alınabilir kozmetiği 8,9/10 olanBende yakında XS Max düşünüyorum ama piyasası hakkında hiçbir fikrim yok. Elime bir para geçecek nasipse 10-11 verebilirim telefon için ama bu kadar da çıkmak istemiyorum sadece kamera ve ekran önemli oyun yok. Iphone olarak XS Max uygun geldi o yüzden veya Android tarafında 11T Pro falan da bakabilirim kaçak.
HEPİNİZİN FİKİRLERİ İCİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAOLUNikinci el bi telefon alcam ortalama 7 ile 8 bin lira arasında sağlamları sizce hangisini almalıyım iphone 8 den geçicem
Kaçak bulaşma değmiyor.Bende yakında XS Max düşünüyorum ama piyasası hakkında hiçbir fikrim yok. Elime bir para geçecek nasipse 10-11 verebilirim telefon için ama bu kadar da çıkmak istemiyorum sadece kamera ve ekran önemli oyun yok. Iphone olarak XS Max uygun geldi o yüzden veya Android tarafında 11T Pro falan da bakabilirim kaçak.