Neler Yeni

Iphone xs max alınır mı?

Pirate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Jack
2.el eski usul pasaport kayıtlı 64 gb iphone xs max alacağım. True tone,face id aktif.Satan kişi telefonda herhangi bir değişiklik olmadığını içinin açılmadığını söylüyor. Şarj aleti ve kutusu var ama faturasi yok. Şarj yüzdesi %80 ve fiyati 10.700 tl.Bunu satın almayi düşünüyorum. Beni 2 yil goturmesi yeter oyun oynamiyorum, youtube ve instagram kullaniyorum. Bu telefonu almalı mıyım ve alırken nelere dikmat etmeliyim?

şahin doğan

80+ Platinum
Fiyatı iyi alınır ama pil değişikliği lazım. Pili ölmüş.

şahin doğan

80+ Platinum

şahin doğan

80+ Platinum
Teşekkürler çok fazla kullanmam zaten yks hazirligindayim.Peki alirken nelere dikkat etmem gerekir?
Face ID, True Ton çalışıyor mu diye bak. Açılıp açılmaması değil çalışıp çalışmaması önemli. IMEI kontrolünü yap,

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
2.el eski usul pasaport kayıtlı 64 gb iphone xs max alacağım. True tone,face id aktif.Satan kişi telefonda herhangi bir değişiklik olmadığını içinin açılmadığını söylüyor. Şarj aleti ve kutusu var ama faturasi yok. Şarj yüzdesi %80 ve fiyati 10.700 TL.Bunu satın almayi düşünüyorum. Beni 2 yil goturmesi yeter oyun oynamiyorum, youtube ve instagram kullaniyorum. Bu telefonu almalı mıyım ve alırken nelere dikmat etmeliyim?
Günde en az 2-3 kere şarja takman gerekir ama güzel bir telefon kamera olsun ekran kalitesi olsun

Top Bottom