Neler Yeni

İphone XS Max vs Lenovo Legion

oğuzbeyi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
oğuzhan aslıyüce
Facebook
oguzbeyioyunotagi
Dostlarım merhaba. Telefondan oyun yayını yapıyorum ve yıllardır iphone kullanıyorum. Ancak kafama takılan bir konu var sizce İphone Xs Max mı almalıyım yoksa Lenovo Legion Phone Duel mi?
Her açıdan görüşe açığım özellikle kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

EMGRANDO

80+ Bronze

hatdog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ali
İlgilendiği Kategoriler
Linux Dağıtımları
androidin iyi seviyede ne kadar çalışacağı belli olmuyor yazılım desteğinden dolayı bence ıphone.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Lenovo çok daha iyi bir telefon.

oğuzbeyi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
oğuzhan aslıyüce
Facebook
oguzbeyioyunotagi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
androidin iyi seviyede ne kadar çalışacağı belli olmuyor yazılım desteğinden dolayı bence ıphone.
Şu an kullandığım cihazı (iphone) yaklaşık 4 yıl önce aldım ve hala gayet güzel performans veriyor ancak gerek grafik ayarları gerek ısınma problemi yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum ben de Xs Max'a bir tık daha yakınım ancak Lenovo kullanan arkadaşların fikrini de almak istiyorum bu konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lenovo çok daha iyi bir telefon.
Hangi açılardan hocam ayrıntılı yazar mısın rica etsem

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
iphone xs max kullanıyorum sorun varsa

oğuzbeyi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
oğuzhan aslıyüce
Facebook
oguzbeyioyunotagi
iphone xs max kullanıyorum sorun varsa
Oyun oynuyor musun hocam öncelikle bir de grafik ayarları maksimum seviyede performansı nedir ?
Ben ek olarak oyun yayını da yapacağım telefondan bunun için yeterli performansı alabilir miyim hiç denediniz mi ?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Oyun oynuyor musun hocam öncelikle bir de grafik ayarları maksimum seviyede performansı nedir ?
Ben ek olarak oyun yayını da yapacağım telefondan bunun için yeterli performansı alabilir miyim hiç denediniz mi ?
Oyun oynamıyorum . Ancak zamanında biraz PUBG Mobile oynamıştım. Şarj oyun açınca hızlı bitiyor ve ısındıkça FPS düşüyor biraz. Ama genel olarak önerebilirim. Android bir telefonun bundan daha iyi sonuç vereceğini sanmıyorum. Grafik ayarları maksimumdayken söylediğim bu şeyler.

oğuzbeyi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
oğuzhan aslıyüce
Facebook
oguzbeyioyunotagi
Oyun oynamıyorum . Ancak zamanında biraz PUBG Mobile oynamıştım. Şarj oyun açınca hızlı bitiyor ve ısındıkça FPS düşüyor biraz. Ama genel olarak önerebilirim. Android bir telefonun bundan daha iyi sonuç vereceğini sanmıyorum. Grafik ayarları maksimumdayken söylediğim bu şeyler.
Anladım hocam teşekkür ederim. Çok oyun oynayan biri olsanız tam dolu haldeyken ne kadar süre oyun oynayınca şarjın bittiğini soracaktım ancak çok oynamadığınız için bunu hesaplamamış olabilirsiniz

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Anladım hocam teşekkür ederim. Çok oyun oynayan biri olsanız tam dolu haldeyken ne kadar süre oyun oynayınca şarjın bittiğini soracaktım ancak çok oynamadığınız için bunu hesaplamamış olabilirsiniz
Yani evet çok hatırlamıyorum. Aralıksız PUBG Mobile sanırım 3 saatte falan nerdeyse bitiyirordu pili

Top Bottom