Tam tersi ben küçük ekran telefonlara bayılırım.Bence Yeni Nesil almak Daha iyidir diye düşünüyorum Küçük ekran senin için sorun yaratmayacaksa Tabikide SE 2020 derim
Ozaman se 2020 aliyim yanlış mi anlamısimİphone da tek bildiğim şey herzaman en güncelini almaya çalış xsler bir dahaki büyük güncelemede gidebilir diye düşünüyorum ios 17 de x ve 8 lere günceleme kesilcek mesela i.
Ama güncelleme almiyacak se almam daha mantıklı olmazmi da 3 yıl giderse se5 yıl gider ama bu senin görüsünşahsen xs i tercih ederim
+büyük ekran
benim düşüncemde o şekilde.Ama güncelleme almiyacak se almam daha mantıklı olmazmi da 3 yıl giderse se5 yıl gider ama bu senin görüsün
küçük telefon seviyorsan se al geçöncelikle merhaba bu 2.konum kusura bakmayin sizce xs mi se 2020 mi şarj sıkıntı olmaz 20 bin mah lık powerbank var android önermeyin zaten androidim var fotoğraf oyun guncelleme vb şeyler için hangisi iyi olur
öncelikle merhaba bu 2.konum kusura bakmayin sizce xs mi se 2020 mi şarj sıkıntı olmaz 20 bin mah lık powerbank var android önermeyin zaten androidim var fotoğraf oyun guncelleme vb şeyler için hangisi iyi olur
Ben 2020 se kullandım hiç iyi değil şuan 2022 se ile fiyat farkina baktim 2022 se al madem hem daha güncel hem batarya bir tık daha iyi işlemcinin güç tüketimi daha azöncelikle merhaba bu 2.konum kusura bakmayin sizce xs mi se 2020 mi şarj sıkıntı olmaz 20 bin mah lık powerbank var android önermeyin zaten androidim var fotoğraf oyun guncelleme vb şeyler için hangisi iyi olur