Neler Yeni

İphone YD yeni yıla rağmen servis yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet şahsuvaroğlu
Instagram
Shvsamet
Arkadaşlar yeni yıla girdik normal de fizksel simin açık olması lazım hattımı taktım şebeke aldım fakat yarım saat sonra tekrar servis yok hatasını aldım hattımı çıkarıp taktım ağ ayarlarını sıfırladım fakat nafile sebebi ne olabilir aynı durumu yaşayan varmı
(iphone 13)
Öperatör:vodafone

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,604
İsim
Furkan Görür
hemen gelmiyor. Normalde yılbaşından önce uçak moduna alacaksınız. Yeni yıla girdikten 10-12 saat sonra uçak modundan çıkaracaktınız.

Bu olmuyorsa çözümü hattı çıkartıp 5-6 saat beklemek ya da e sim ise e simi silip yeni e sim almak.

Bunlar dahil olmuyorsa aradan 24 saat geçtikten sonra BTK yı arayıp işlem yapmak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet şahsuvaroğlu
Instagram
Shvsamet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hemen gelmiyor. Normalde yılbaşından önce uçak moduna alacaksınız. Yeni yıla girdikten 10-12 saat sonra uçak modundan çıkaracaktınız.

Bu olmuyorsa çözümü hattı çıkartıp 5-6 saat beklemek ya da e sim ise e simi silip yeni e sim almak.

Bunlar dahil olmuyorsa aradan 24 saat geçtikten sonra BTK yı arayıp işlem yapmak.
Çok teşekkürler peki hemen gelmiyor dediğini için tekrar söylemek istiyorum ilk taktığımda gelmesi normalmi

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,604
İsim
Furkan Görür
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih Ayar
Pasaport kaydınız varsa, Sim kart degisikligi yapıldıginda mutlaka btk arayıp bilgi verilmesi gerekiyor.Aksi takdirde şebeke gelmesi 1-2 haftayı bulabilir.
Pasaport kaydınız yoksa, telefona her gün sim kart takip yeniden başlatın. Yoğunluktan dolayı cihazların hepsini bir anda acmiyorlar yada açmak istemiyorlar. Ama mutlaka açılacaktır

Top Bottom