usta bu 60hz dışında hicbir eksisi söylenilmiyor, 120 ve 60hz kullandım cok cağ acan bi ozellık de değil aslındaS24 yapıştır geç her konuda daha üstün. Rakibi 13 değil zaten bunları 15-16 anca olur ki o bile zor o 60 Hz çağ dışı ekranla.
Kamerası da zayıf işlemcisi de zayıf. Şarjı da zayıf, 13'ün önde olduğu hiçbir konu yok.usta bu 60hz dışında hicbir eksisi söylenilmiyor, 120 ve 60hz kullandım cok cağ acan bi ozellık de değil aslında
hocam enflasyon ülkesindeyiz, kullandıgın telefonu cekmeceye koy yedek kalsın, git güncel telefona gec diye bir şey yaşanmıyor ülkemizin genelinde, sıklıkla al sat yapılıyor. aldığımız şeye sadece hz olarak bakmamamız gerekiyor. zamanında aynı dönemde cıkan s21, 1 kuruş zam almamış aksine fiyatı düşmüş bir şekilde piyasada, fakat s21 ile denk diyebileceğimiz 16 bin küsüre cıkan iphone 13 şimdi 40 bine dayanmış vaziyette, altın pahasına pahalanıyor ve sattığında zarar etmiyorsun. Ben öğrenci olarak en azından ilerisini düşünerek hareket edilmesinden yanayım. umarım anlatabilmişimdir. ama dediğim gibi 3 model alt segmentte olan 13 bile son model samsung serisi fiyatlarıyla yarışıyor, kim bilir belki daha da pahalanacaktır iphone modeli...Kamerası da zayıf işlemcisi de zayıf. Şarjı da zayıf, 13'ün önde olduğu hiçbir konu yok.
Bu mantık dünyanın hiçbir yerinde yok. O mantıkla gidersen yarı fiyatına daha iyi telefon alıyorsun işte daha ne istiyorsun?hocam enflasyon ülkesindeyiz, kullandıgın telefonu cekmeceye koy yedek kalsın, git güncel telefona gec diye bir şey yaşanmıyor ülkemizin genelinde, sıklıkla al sat yapılıyor. aldığımız şeye sadece hz olarak bakmamamız gerekiyor. zamanında aynı dönemde cıkan s21, 1 kuruş zam almamış aksine fiyatı düşmüş bir şekilde piyasada, fakat s21 ile denk diyebileceğimiz 16 bin küsüre cıkan iphone 13 şimdi 40 bine dayanmış vaziyette, altın pahasına pahalanıyor ve sattığında zarar etmiyorsun. Ben öğrenci olarak en azından ilerisini düşünerek hareket edilmesinden yanayım. umarım anlatabilmişimdir. ama dediğim gibi 3 model alt segmentte olan 13 bile son model samsung serisi fiyatlarıyla yarışıyor, kim bilir belki daha da pahalanacaktır iphone modeli...
var.Bu mantık dünyanın hiçbir yerinde yok. O mantıkla gidersen yarı fiyatına daha iyi telefon alıyorsun işte daha ne istiyorsun?