Neler Yeni

iPhone13 mü Samsung s23 s24 mü

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,598
İsim
Mertcan Uysal
S24..

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
S24 yapıştır geç her konuda daha üstün. Rakibi 13 değil zaten bunları 15-16 anca olur ki o bile zor o 60 Hz çağ dışı ekranla.
usta bu 60hz dışında hicbir eksisi söylenilmiyor, 120 ve 60hz kullandım cok cağ acan bi ozellık de değil aslında

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
usta bu 60hz dışında hicbir eksisi söylenilmiyor, 120 ve 60hz kullandım cok cağ acan bi ozellık de değil aslında
Kamerası da zayıf işlemcisi de zayıf. Şarjı da zayıf, 13'ün önde olduğu hiçbir konu yok.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Batuhan
Iphone 13'ten S23 geçtim. Iphone 13 almanı önermem. Bütçe varsa S24 alabilirsin. Yoksa S23 bile daha iyi. Ben hz olayını söylemeyeceğim. Şarj aletiyle gezmek zorunda kalmazsın en azından. 🙂

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Kamerası da zayıf işlemcisi de zayıf. Şarjı da zayıf, 13'ün önde olduğu hiçbir konu yok.
hocam enflasyon ülkesindeyiz, kullandıgın telefonu cekmeceye koy yedek kalsın, git güncel telefona gec diye bir şey yaşanmıyor ülkemizin genelinde, sıklıkla al sat yapılıyor. aldığımız şeye sadece hz olarak bakmamamız gerekiyor. zamanında aynı dönemde cıkan s21, 1 kuruş zam almamış aksine fiyatı düşmüş bir şekilde piyasada, fakat s21 ile denk diyebileceğimiz 16 bin küsüre cıkan iphone 13 şimdi 40 bine dayanmış vaziyette, altın pahasına pahalanıyor ve sattığında zarar etmiyorsun. Ben öğrenci olarak en azından ilerisini düşünerek hareket edilmesinden yanayım. umarım anlatabilmişimdir. ama dediğim gibi 3 model alt segmentte olan 13 bile son model samsung serisi fiyatlarıyla yarışıyor, kim bilir belki daha da pahalanacaktır iphone modeli...

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
hocam enflasyon ülkesindeyiz, kullandıgın telefonu cekmeceye koy yedek kalsın, git güncel telefona gec diye bir şey yaşanmıyor ülkemizin genelinde, sıklıkla al sat yapılıyor. aldığımız şeye sadece hz olarak bakmamamız gerekiyor. zamanında aynı dönemde cıkan s21, 1 kuruş zam almamış aksine fiyatı düşmüş bir şekilde piyasada, fakat s21 ile denk diyebileceğimiz 16 bin küsüre cıkan iphone 13 şimdi 40 bine dayanmış vaziyette, altın pahasına pahalanıyor ve sattığında zarar etmiyorsun. Ben öğrenci olarak en azından ilerisini düşünerek hareket edilmesinden yanayım. umarım anlatabilmişimdir. ama dediğim gibi 3 model alt segmentte olan 13 bile son model samsung serisi fiyatlarıyla yarışıyor, kim bilir belki daha da pahalanacaktır iphone modeli...
Bu mantık dünyanın hiçbir yerinde yok. O mantıkla gidersen yarı fiyatına daha iyi telefon alıyorsun işte daha ne istiyorsun?

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Top Bottom