bütçen neİPHONE15 VS GALAXY S24FE FARKA DEĞER Mİ ?
rulingame ppsi çok iyiymiş50.000
S25+ düşünmez misin ? Hem düşündüğün iki cihazdan daha iyi derim.50.000
androidde sıktı biraz ya yıllardır bi degisiklik olsun gibisinden düsünüyomS25+ düşünmez misin ? Hem düşündüğün iki cihazdan daha iyi derim.
bakalımiphone almanı önermemSamsung Galaxy S25 (256 GB) - Xiaomi 15 (512 GB) - Honor 400 Pro - Xiaomi 15T Pro (1 TB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S25 (256 GB) - Xiaomi 15 (512 GB) - Honor 400 Pro - Xiaomi 15T Pro (1 TB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
bunlardan birini alman en iyisi olur 15t pro nasıldır TAM OLARAK bilmiyorum çünkü yeni cihaz
şuanki cihazın neandroidde sıktı biraz ya yıllardır bi degisiklik olsun gibisinden düsünüyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bakalım
hocam yani sıktı demişsinde kaç yıllık cihaz iphonea bulaşma zatenxiaomi 11t
Ben mesela tamamen bu düşünceyle geçtim 17 Pro'ya.. S25+ mı Iphone 17 pro mu arasında çok kaldım. Aralarında 2 katı fiyat var. Tamamen değişiklik olsun diye geçtim ama şunu sana net bir şekilde söyleyebilirim ki Samsung'u daha çok işlevsel kullanabilirken Iphone o kadar açık işlevsel kullanamıyorsun bence. Yapay zeka konusunda, pil konusunda Samsung çok önde. Kamera konusunda ise Apple her ne kadar önde olsa da Samsung'da o kadar çok geride değil. Hatta S25+'ın zoom olayı 17 Pro'ya göre çok daha iyi.. 17 pro'yu 1 ay önce aldım.androidde sıktı biraz ya yıllardır bi degisiklik olsun gibisinden düsünüyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bakalım