Ünlü ekonomistin görüşüs24fenin üst modeli
1 senede az değil be hocam 2 senede fazla abarttı benceTelefonlar 2 sende bir yeni model çıkarmalı valla ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar kaç senedir aynı şeyleri
eskiden teknoloji gelişirdi eski kaldığı içinTelefonlar 2 sende bir yeni model çıkarmalı valla ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar kaç senedir aynı şeyleri
eskiden teknoloji gelişirdi eski kaldığı için
artık son noktaya geldik keşfedilmesi gerek
Valla her anlamda 2 senede bir çıkması daha gerek teknoljik gerek çevresel vs1 senede az değil be hocam 2 senede fazla abarttı bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aralarında bi fark yok aynı bile denebilir mesele yeni model güncel çıkarmak serinin devamını getirmek seriyi yenilemek kısaca tüm telefonlarda genel durum aynı pekte fark olmuyor
benim için değişen bir şey olmaz zaten 3-4 senede bir telefon değiştiriyorum1 senede az değil be hocam 2 senede fazla abarttı bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aralarında bi fark yok aynı bile denebilir mesele yeni model güncel çıkarmak serinin devamını getirmek seriyi yenilemek kısaca tüm telefonlarda genel durum aynı pekte fark olmuyor
Hocam o size göre koca samsung şirketi böyle uygun görmüş bende katılıyorum onlara 1 sene hiçte az değil 2 sene çok fazlaValla her anlamda 2 senede bir çıkması daha gerek teknoljik gerek çevresel vs
bir telefonda ne olması lazım daha fazla gelişemiyor teknoloji eski note 3ler note4ler nasıl teknolojiktiHocam o size göre koca samsung şirketi böyle uygun görmüş bende katılıyorum onlara 1 sene hiçte az değil 2 sene çok fazla
tofaş modifiyeli s24+ olmuş resmen bir de daha pahalı yapmışlar
40k dan çıktı. S24fe ile tek fark azıcık batarya iyileşmesi 25w tan 45w ve azıcık hafifleme. Birde birazcık daha ince. Başka fark yok. Şahsen 40k ya alınacak bir telefon değil. 13k daha ucuza 27k ya 24fe alırım. Arada o kadar fiyat farkına değecek bir şey yok.30-35 Çıkacaktır Kısa Sürede 30K civarında olur fiyatı s24fe ile farka değermiSamsung Galaxy S24 FE (128 GB) - Samsung Galaxy S25 FE Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S24 FE (128 GB) - Samsung Galaxy S25 FE özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bana kalırsa 30K ve altına düşerse 24FE yerine kesinlikle tercih edilir.
Eğer 20-25 Civarı bütçesi olan var ise 1 ay bekleyip S24FEye akın edin
40k dan çıktı. S24fe ile tek fark azıcık batarya iyileşmesi 25w tan 45w ve azıcık hafifleme. Birde birazcık daha ince. Başka fark yok. Şahsen 40k ya alınacak bir telefon değil. 13k daha ucuza 27k ya 24fe alırım. Arada o kadar fiyat farkına değecek bir şey yok.
tofaş modifiyeli s24+ olmuş resmen bir de daha pahalı yapmışlar![]()
düz 30k bandına gelmedikten sonra alınası yok s24+ daha mantıklı halenAlıntıyı görüntüle
arkadaşlar honor bir cihaz almıyorsanız lansman fiyatı-ilk satış fiyatı her daim kat kat fazla olur aradan 1 2 ay geçince direkt 5-7 arası düşücek