S25FE Tanıtıldı S24FEden Ne Farkları Var?

Telefonlar 2 sende bir yeni model çıkarmalı valla ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar kaç senedir aynı şeyleri

Telefonlar 2 sende bir yeni model çıkarmalı valla ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar kaç senedir aynı şeyleri
1 senede az değil be hocam 2 senede fazla abarttı bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aralarında bi fark yok aynı bile denebilir mesele yeni model güncel çıkarmak serinin devamını getirmek seriyi yenilemek kısaca tüm telefonlarda genel durum aynı pekte fark olmuyor

eskiden teknoloji gelişirdi eski kaldığı için
artık son noktaya geldik keşfedilmesi gerek

eskiden teknoloji gelişirdi eski kaldığı için
artık son noktaya geldik keşfedilmesi gerek

Aralarında bi fark yok aynı bile denebilir mesele yeni model güncel çıkarmak serinin devamını getirmek seriyi yenilemek kısaca tüm telefonlarda genel durum aynı pekte fark olmuyor
Valla her anlamda 2 senede bir çıkması daha gerek teknoljik gerek çevresel vs

ekran kasa oranı bakımından s serisi gibi olmuş bence aradaki farka değer. s24 plustan çok farkı kalmamış o konufa

benim için değişen bir şey olmaz zaten 3-4 senede bir telefon değiştiriyorum

Bagirtma ya
1757073250027.webp

1757073266546.webp

Hocam o size göre koca samsung şirketi böyle uygun görmüş bende katılıyorum onlara 1 sene hiçte az değil 2 sene çok fazla
bir telefonda ne olması lazım daha fazla gelişemiyor teknoloji eski note 3ler note4ler nasıl teknolojikti

30-35 Çıkacaktır Kısa Sürede 30K civarında olur fiyatı s24fe ile farka değermi
Bana kalırsa 30K ve altına düşerse 24FE yerine kesinlikle tercih edilir.
Eğer 20-25 Civarı bütçesi olan var ise 1 ay bekleyip S24FEye akın edin
40k dan çıktı. S24fe ile tek fark azıcık batarya iyileşmesi 25w tan 45w ve azıcık hafifleme. Birde birazcık daha ince. Başka fark yok. Şahsen 40k ya alınacak bir telefon değil. 13k daha ucuza 27k ya 24fe alırım. Arada o kadar fiyat farkına değecek bir şey yok.

40k dan çıktı. S24fe ile tek fark azıcık batarya iyileşmesi 25w tan 45w ve azıcık hafifleme. Birde birazcık daha ince. Başka fark yok. Şahsen 40k ya alınacak bir telefon değil. 13k daha ucuza 27k ya 24fe alırım. Arada o kadar fiyat farkına değecek bir şey yok.
tofaş modifiyeli s24+ olmuş resmen bir de daha pahalı yapmışlar :D
1757144695018.webp

arkadaşlar honor bir cihaz almıyorsanız lansman fiyatı-ilk satış fiyatı her daim kat kat fazla olur aradan 1 2 ay geçince direkt 5-7 arası düşücek

Geri