Neler Yeni

iPhone’da USB ile internet paylaşımı

Saf4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Safa Yılmaz
Arkadaşlar s.a öncelikle.
Telefonum iphone 11. İnternetimi bilgisayara usb ile aktarmak istiyorum fakat yapamıyorum. Anakartımda wifi özelliği bulunmuyor bu yüzden sadece usb ile paylaş seçeneğini seçip tamama basıyorum. Sonuç bilgisayar hiçbir şekilde görmüyor. İşin daha da garibi bu sorunu arkadaşıma sordum onda da android bi telefon vardı şarj kablosunu taktığı gibi gördü bilgisayar. Yani anlayamadım yardım ederseniz çok memnun olurum.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Arkadaşlar s.a öncelikle.
Telefonum iphone 11. İnternetimi bilgisayara usb ile aktarmak istiyorum fakat yapamıyorum. Anakartımda wifi özelliği bulunmuyor bu yüzden sadece usb ile paylaş seçeneğini seçip tamama basıyorum. Sonuç bilgisayar hiçbir şekilde görmüyor. İşin daha da garibi bu sorunu arkadaşıma sordum onda da android bi telefon vardı şarj kablosunu taktığı gibi gördü bilgisayar. Yani anlayamadım yardım ederseniz çok memnun olurum.
Aleykümselam kardeşim.

USB taktıktan sonra başka bir işlem yapıyor musun? Yoksa sadece USB takıp bekliyor musun?

• Beğen
Reaksiyonlar: Saf4

Saf4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Safa Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Den
Wifi ve bluetooth u kapat. Sonra hücresel veriyi ve usbyi taktıktan sonra usb ile paylaşı aç
Deniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wifi ve bluetooth u kapat. Sonra hücresel veriyi ve usbyi taktıktan sonra usb ile paylaşı aç
bir şey farketmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

H
Hocam telefonun ekranı geliyor pcye apple iphone falan diye. Telefondan bu aygıta güveni seçiyorum resimler falan geliyor işte klasik apple şeyleri. Mesele internet yok

Son düzenleme:

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
bilgisayarımda itunes yoktu ondan mı ?
Evet iTunes olmalı. Yükle, sonra usb ile bağladıtan sonra 'Bu bilgisayara güvenilsin mi?' sorusuna evet diyerek seçimini yap.

Kişisel erişim noktasını açtıktan sonra İnternete bağlanmış olman gerekiyor.

Durumu bildirmeyi unutma.

• Beğen
Reaksiyonlar: Saf4
En İyi Cevap

Saf4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Safa Yılmaz
Evet iTunes olmalı. Yükle, sonra usb ile bağladıtan sonra 'Bu bilgisayara güvenilsin mi?' sorusuna evet diyerek seçimini yap.

Kişisel erişim noktasını açtıktan sonra İnternete bağlanmış olman gerekiyor.

Durumu bildirmeyi unutma.
evet itunes kurduktan sonra güncelleme yaptı ve sorunum çözüldü yardımcı olan herkese teşekkürler

Top Bottom