iPhone’da USB ile internet paylaşımı

Reaksiyon skoru
123
Arkadaşlar s.a öncelikle.
Telefonum iphone 11. İnternetimi bilgisayara usb ile aktarmak istiyorum fakat yapamıyorum. Anakartımda wifi özelliği bulunmuyor bu yüzden sadece usb ile paylaş seçeneğini seçip tamama basıyorum. Sonuç bilgisayar hiçbir şekilde görmüyor. İşin daha da garibi bu sorunu arkadaşıma sordum onda da android bi telefon vardı şarj kablosunu taktığı gibi gördü bilgisayar. Yani anlayamadım yardım ederseniz çok memnun olurum.

Arkadaşlar s.a öncelikle.
Telefonum iphone 11. İnternetimi bilgisayara usb ile aktarmak istiyorum fakat yapamıyorum. Anakartımda wifi özelliği bulunmuyor bu yüzden sadece usb ile paylaş seçeneğini seçip tamama basıyorum. Sonuç bilgisayar hiçbir şekilde görmüyor. İşin daha da garibi bu sorunu arkadaşıma sordum onda da android bi telefon vardı şarj kablosunu taktığı gibi gördü bilgisayar. Yani anlayamadım yardım ederseniz çok memnun olurum.
Aleykümselam kardeşim.

USB taktıktan sonra başka bir işlem yapıyor musun? Yoksa sadece USB takıp bekliyor musun?

Wifi ve bluetooth u kapat. Sonra hücresel veriyi ve usbyi taktıktan sonra usb ile paylaşı aç

Den
Wifi ve bluetooth u kapat. Sonra hücresel veriyi ve usbyi taktıktan sonra usb ile paylaşı aç
Deniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir şey farketmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H
Hocam telefonun ekranı geliyor pcye apple iphone falan diye. Telefondan bu aygıta güveni seçiyorum resimler falan geliyor işte klasik apple şeyleri. Mesele internet yok

Son düzenleme:
bilgisayarımda itunes yoktu ondan mı ?
Evet iTunes olmalı. Yükle, sonra usb ile bağladıtan sonra 'Bu bilgisayara güvenilsin mi?' sorusuna evet diyerek seçimini yap.

Kişisel erişim noktasını açtıktan sonra İnternete bağlanmış olman gerekiyor.

Durumu bildirmeyi unutma.

En İyi Cevap
Evet iTunes olmalı. Yükle, sonra usb ile bağladıtan sonra 'Bu bilgisayara güvenilsin mi?' sorusuna evet diyerek seçimini yap.

Kişisel erişim noktasını açtıktan sonra İnternete bağlanmış olman gerekiyor.

Durumu bildirmeyi unutma.
evet itunes kurduktan sonra güncelleme yaptı ve sorunum çözüldü yardımcı olan herkese teşekkürler

Geri