Neler Yeni

Çözüldü✓ iphone'u thunderbolt ile şarj edebilir miyim?

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre Küçük
Iphone 14 almayı düşünüyorum fakat maalesef kutu içinden adaptör çıkmıyor. Adaptör alana kadar laptobun üzerindeki thunderbolt ile şarj edebilir miyim, edebilirsem bu kaç watt olur yani şarj olması çok yavaş olacaksa bu şekilde kullanılmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Arda Akel
Bi bak bakayım altında THUNDERBOLT KABLO GİRİŞİ VAR MI?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Iphone 14 almayı düşünüyorum fakat maalesef kutu içinden adaptör çıkmıyor. Adaptör alana kadar laptobun üzerindeki thunderbolt ile şarj edebilir miyim, edebilirsem bu kaç watt olur yani şarj olması çok yavaş olacaksa bu şekilde kullanılmaz.
Kablo destekliyorsa hızlı şarj edebilirsin, thunderbolt bildiğim kadarıyla monitöre bile enerji verebiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi bak bakayım altında THUNDERBOLT KABLO GİRİŞİ VAR MI?
Şey demek istemiş sanırım yeni iphonelarda bir ucu usb type-c bi ucu lightning çıkıyor ya type-c ile thunderbolt aynı girişe sahip ondan sormuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Arda Akel
Kablo destekliyorsa hızlı şarj edebilirsin, thunderbolt bildiğim kadarıyla monitöre bile enerji verebiliyor

Şey demek istemiş sanırım yeni iphonelarda bir ucu usb type-c bi ucu lightning çıkıyor ya type-c ile thunderbolt aynı girişe sahip ondan sormuş
Esprimin ağzına... neyse. Biliyordum zaten ne kast ettiğini, Sherlock.

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre Küçük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

aynen bunu kastetmiştim. Diğer arkadaşın cem yılmazla bir bağlantısı var sanırsam

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Mustafa Enes Bulut
İphone 14 kullanıyorum omen15 laptopumdaki typec çıkışı ile hızlı şarj edebiliyorum

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre Küçük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular