Neler Yeni

Yardım Ips monitorun yaninda va nasil olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
Bütçe
2100
Merhabalar ips panel monitorum var ikinci monitor almak istiyorum vievsonic in va panel bir monitorunu buldum butceme gore sizce ışık sizmasi falan cok olur mu cok goz yorar mi cok sorun olmazsa va alicam yoksa butce arttirip ips alicam ama ips biraz zorlayabilir

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
kadir
Panelden ziyade Hz olarak göz yorabilir, onu da bir düşün derim.

Canberk86

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Canberk Canbolat
IPS yanına TN kullanıyorum, en büyük sorun görüş açısının çok kötü olması, renklerin siyahların falan bozulması tam karşıdan bakmayınca. TN'e göre daha az olsada VA'da da var bu. Birde IPS'den sonra VA'ya bakarken renkler soluk olabilir yada VA'dan sonra IPS'e bakarken siyahları gri gibi gözükebilir. Bunlar bence göz ardı edilebilicek sorunlar o yüzden çok takma en uygununu al 2. ekran olarak.

Amd34

80+ Silver
Pek iyi olacağını söyleyemem İPS'den VA panele bakınca acayip bi soluk geliyor göz olarak kötü duruyor bende vardı satıp ips aldım çift ips takılıyorum

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Eren
renk ton farkından dolayı rahatsız edebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
Ana monitörüm 240Hz IPS AOC. 2. yan monitörüm VA panel Curved ViewSonic. Düz IPS monitörün yanına en güzel kavisli monitörler çok iyi gidiyor bazı yorumlara bakınca şaşırdım renk sorununuz varsa VA panel monitör OSD menüsünden konstrat ya da parlaklık ayarı yapabilirsiniz. Ben 2. monitörü bilerekten VA panel Curved aldım. Çapraz duruşuyla çok güzel oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ana monitörüm 240Hz IPS AOC. 2. yan monitörüm VA panel Curved ViewSonic. Düz IPS monitörün yanına en güzel kavisli monitörler çok iyi gidiyor bazı yorumlara bakınca şaşırdım renk sorununuz varsa VA panel monitör OSD menüsünden konstrat ya da parlaklık ayarı yapabilirsiniz. Ben 2. monitörü bilerekten VA panel Curved aldım. Çapraz duruşuyla çok güzel oluyor.
Ben dikey olarak kullanmayi dusunuyorum da curved oyle kotu durmaz mi

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
Ben dikey olarak kullanmayi dusunuyorum da curved oyle kotu durmaz mi
dikey alacaksan ozaman işler değişir onu yorumlarda görmedim ozaman düz al. ben dediğim gibi yanına gidip istesem gene 240 düz monitör alırdım ama. curved 2. monitör daha iyi oluyor. düz yapıştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,597
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07