Bende yaklaşık 1 aya 165 hz bir monitör alacağım attığın MSİ güzelmişevet bunu gördüm ama TN panel istemiyorum VA veya IPS arasında karar vermeye çalışıyorum sanırım VA alıcam. Teşekkürler yinede
Bende yaklaşık 1 aya 165 hz bir monitör alacağım attığın MSİ güzelmişevet bunu gördüm ama TN panel istemiyorum VA veya IPS arasında karar vermeye çalışıyorum sanırım VA alıcam. Teşekkürler yinede
Kardesim Bende Gigabyte in Aorus CV27Q Curved Va Panel 165Hz 1ms 8Bit Hbr ve Hdr Ozelikli Modelini Takip Ediyorum Onu Almak Gayem. Sende inceleyebilirsin Yanliz Monitor 4000Tl Civarinda Fiyati Degisiyor.teşşekkür ederim peki önerdiğin bir monitör var mı
ürünün 2500 lira gibi bir fiyatı var bütçemi biraz aşıyor bu msi monitörü alsam sorun çıkarır mı bilginiz var mıArkadaşım kullanıyor Asus VG27VQ baya memnun
Dedigim Gibi Msi lerde Ölü Piksel ve Ghosting Sorunlari Mevcut Urunu Yerinde Test Ettirip Gorerek Almani Tavsiye Ederim. Aksi Taktirde internet uzerinden Alacağın Üründe Sıkıntı Çıkarsa Servis Süreci Vs. Seni Uğraştırır Anlayacağın Tadini Kacirir.ürünün 2500 lira gibi bir fiyatı var bütçemi biraz aşıyor bu msi monitörü alsam sorun çıkarır mı bilginiz var mı