Yardım Ips Panel 2k Moni̇tör Öneri̇si̇

berkaysenal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
242
Arkadaşlar selamlar. 4070ti ekran kartı için 2k monitör önerisi lazım twisted minds alacaktım ama ilandan kaldırlar. Acil almam lazım. Bütçe olarak çok çıkmadan en uygun şekilde IPS PANEL bir monitör istiyorum. Teşekkür ederim.
Birde IPS olmasa farkı ne oluyor? Önceki monitörüm IPS idi memnundum. Arkadaşım samsung odyssey önerdi 165hz ama mva panel diyor olayı nedir ?

Son düzenleme:

Sizce 165 hz mi almalıyım?

Bu iki monitör arasında m27q daha yeni aldık gayet iyi paneli g27q ya göre biraz daha iyi ama fiyat farkı var. Bu fiyatlara başka zor bulursun. Birde X27 HP vardı ama onunda satıcısı soru işareti.

Bunlar kalite monitörler. twisted miwisted yanında osurur.

Bu iki monitör arasında m27q daha yeni aldık gayet iyi paneli g27q ya göre biraz daha iyi ama fiyat farkı var. Bu fiyatlara başka zor bulursun. Birde X27 HP vardı ama onunda satıcısı soru işareti.

peki ıps almasam mesela samsung odyssey alsam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mva panel yazıyor yani farkı nedir ?

X27 overshoot sorunlu, alınmasını tavsiye etmem.

mva panel yazıyor yani farkı nedir ?
Bol bol ghosting ve Black smearing içinde kalitesiz bir oyun deneyiminiz olur.

X27 overshoot sorunlu, alınmasını tavsiye etmem.

Bol bol ghosting ve Black smearing içinde kalitesiz bir oyun deneyiminiz olur.
anladım saolun anlaşılan paraya kıyacaz twisted minds alacaktım ben almadan 2 saat önce ilanda vardı kaldırmışlar zam yapıyorlar galiba.

forumda kullanıp çok memnun olan insanlar var bende dahil osuruk kalmaz gayet kapışır

Arkadaşlar selamlar. 4070ti ekran kartı için 2k monitör önerisi lazım twisted minds alacaktım ama ilandan kaldırlar. Acil almam lazım. Bütçe olarak çok çıkmadan en uygun şekilde IPS PANEL bir monitör istiyorum. Teşekkür ederim.
Birde IPS olmasa farkı ne oluyor? Önceki monitörüm IPS idi memnundum. Arkadaşım samsung odyssey önerdi 165hz ama mva panel diyor olayı nedir ?
Odyses almayın hocam renkleri çok kötü

anlaşıldı hocam saolun

bende zaten forumdan gördüm ama işte ilandan kalkmış alamıyoruz.
1080p 260lığını al dsr aç 2k yap

anlaşıldı hocam saolun

bende zaten forumdan gördüm ama işte ilandan kalkmış alamıyoruz.
ben böyle kullanıyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,925
Üyeler
189,940
Son üye
memin öztürk
Geri