Kesinlikle ips%50 rekabetçi
%50 hikayeli
Oynuyorum
E sporculuk gibi bir hayalim yok
Aklımda ips var sizce hangisini almalıyım
yanlış kanka doğruluk değil doygunluk olcak o fazla renkli çok canlı olur IPS ler orjinal doğru renk istiyorsan VA panelIPS'in renk doğrulu çok iyi.
aynen renk doğruluğu = va panelyanlış kanka doğruluk değil doygunluk olcak o fazla renkli çok canlı olur IPS ler orjinal doğru renk istiyorsan VA panel
yanlış anlama dostum bende IPS daha iyi diyorum ama doğruya doğru şimdi şu video yu izlemeni öneririm özellikle siyah ve beyaz a kaçan renklere bak (doğruluk kısmı için)aynen renk doğruluğu = va panel
renk doğruluğu ve siyah dengesi farklı şeyler hocam va panellerin siyah doygunluğu daha iyidir ancak renk doğruluk ile olayları yoktur her ne kadar 100 srgb li va paneller olsada o sadece renk uzayını temsil ediyor yani doğru renk verdiği yokyanlış anlama dostum bende IPS daha iyi diyorum ama doğruya doğru şimdi şu video yu izlemeni öneririm özellikle siyah ve beyaz a kaçan renklere bak (doğruluk kısmı için)
ayrıca hangisi ips hangisi va bunlarınyanlış anlama dostum bende IPS daha iyi diyorum ama doğruya doğru şimdi şu video yu izlemeni öneririm özellikle siyah ve beyaz a kaçan renklere bak (doğruluk kısmı için)