Neler Yeni

İPS panele geçtikten sonra ekranda bir iz var

emiliano

80+ Bronze
Arkadaşlar samsung g3 den Asus Rog strix XG27ACS model İPS panel bir mönitöre geçtim fakat bu mönitörde sanki ekranına dikkatli bakınca böyle nasıl anlatsam bilemiyorum ama sanki bir iz var çok küçük küçük pikseller gibi ölü pikseller değil ama anlatması zor mesela beyaz bir ekrana bakarken böyle daha çok belli oluyor sanki silinmesi gerekiyormuş gibi bu normal mi

Şak Emin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Şakir Emin
Arkadaşlar samsung g3 den Asus Rog strix XG27ACS model İPS panel bir mönitöre geçtim fakat bu mönitörde sanki ekranına dikkatli bakınca böyle nasıl anlatsam bilemiyorum ama sanki bir iz var çok küçük küçük pikseller gibi ölü pikseller değil ama anlatması zor mesela beyaz bir ekrana bakarken böyle daha çok belli oluyor sanki silinmesi gerekiyormuş gibi bu normal mi
İzler yeşil mi

Şak Emin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Şakir Emin
Fotoğraf ataabilirsen yardımcı olmaya calisirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır öyle izler değil, ghost screen gibi bir sorun değil fakat mesela ekrana kola sıçrar onu elinle silince bir iz kalır ya onun gibi bir iz
Kronik olabilir hocam değişim talep et istersen

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Metehan bahar

Ekler

• 1723398029753.png
    1723398029753.png
    195.6 KB · Hit: 23