Neler Yeni

IPS ve TN panel çok fark ediyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Berkay
IPS ve TN panel çok fark ediyor mu? Şu an 19 inç casper kullanıyorum eski bir şey, TN panel onun görüntü kalitesinden kötü değildir herhalde.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
En iyisi IPS ekrandır.
Sıralama yapacak olursak
IPS - VA - TN Panel şeklinde söyleyebiliriz.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Hocam Ips bambaşka bir dünya.Film izlerken felan ya da video izlerken TN panel yetersiz olacaktır ancak oyunlarda yinede yeterli olur.

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Hocam şu anda samsung monitör kullanıyorum eski tn panel monitörüme bakınca gözlerim bozulmuş gibi hissediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kadar mı kötü ya? İtopya'da çok güzel bir fırsat var 165 hz 0.5 ms monitör çok uygun fiyata düşmüş ama TN panel. Sadece oyun oynamayacagım çok mu kötü TN panel

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
O kadar mı kötü ya? İtopya'da çok güzel bir fırsat var 165 hz 0.5 ms monitör çok uygun fiyata düşmüş ama TN panel. Sadece oyun oynamayacagım çok mu kötü TN panel
o kadarda kötü değil her tn panelde aynı gözüknüyo renkler tabi ki bi ips etmez ama abartıldıgı kadar kötü değil mesela benq xl2411p nin görüntüsü gayet de hoş ama dedigim gibi bir ips etmez zaten online fps oyunlar oynuyosan tn daha çok işini görecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o kadarda kötü değil her tn panelde aynı gözüknüyo renkler tabi ki bi ips etmez ama abartıldıgı kadar kötü değil mesela benq xl2411p nin görüntüsü gayet de hoş ama dedigim gibi bir ips etmez zaten online fps oyunlar oynuyosan tn daha çok işini görecektir
teşekkür ederim

Top Bottom