TN PANEL Mİ FAST İPS PANEL Mİ !!!

Reaksiyon skoru
18
Genellikle counter strike 2 , league of legens , bf gibi tarzlarda oyun oynuyorum çok film ve video izliyorum TN PANEL Mİ FAST İPS PANEL BİR MONİTÖR MÜ ALMALIYIM 360HZ VEYA 380 HZ VEYA ÜSTLERDE

TN panelin görüntü kalitesi, renkleri iyi değil. Hz ve gecikmeleri iyi olduğu için e sporcular tercih ediyor. Film, video izlerken kafayı yersin. IPS al.

Genellikle counter strike 2 , league of legens , bf gibi tarzlarda oyun oynuyorum çok film ve video izliyorum TN PANEL Mİ FAST İPS PANEL BİR MONİTÖR MÜ ALMALIYIM 360HZ VEYA 380 HZ VEYA ÜSTLERDE
tabii ki ips renk kalitesi farkı direk etkiliyor

E-spor oyuncusu değilsen kesinlikle IPS panel. Bana zamanında monitörden hiç anlamadığım için TN panel kakalamışlardı. Bir kaç yıl sonra IPS panele geçiş yaptım. Meğerse çoğu rengi görmüyormuşum.

Hocam Eğer ucuz Olsun Hz. Yüksek Olsun diyorsanız TN panel daha mantıklı

Ama bana Kalırsa Hz az daha düşük Olsun Ama IPS olsun derim Çünkü Soluk kötü renklere sahip oyun oynamaktan sa Daha canlı kendine çeken bir Panel'i tercih ederdim Helede Film vs. izliyorsam Düşünmezdim bile özelliklede film vs.
İzliyorsam veya hikayeli oyunlarda oynuyorsam HDR'lı bir tane alırdım

Kısaca Eğer E-Sporcu Değilseniz TN panel Monitör Almak boş E-Sporcu'lar da Zaten sırf İşleri bu olduğu için kazanmaları gerektiği için TN panel kullanıyorlar yoksa onlarda IPS kullanır TN günümüzde sadece e-spor için gerekli olan bir şey Yani e-spor'cu degilsen gereksiz

bende tn var. vibrance ile renkleri canlandırınca gayet kullanışlı oluyor. internetten karşılaştırmasını izle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,388
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri