Neler Yeni

🚨 İRAN İSRAİL'İ FÜZELERLE VURDU! 🔥🔥

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Semih Nas
O düşünsün, bizim millet delidolu ruha ve öfkeyle girişir yeminim olsun. Bir taş, sopayla bile korkmadan savaşacak bir millet adeta delicesine...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yemin ediyorum basın yanıltması olsun veya olmasın. Arap ırkı kadar yararsız ve zarar başka ırk yok.
tek füzeye dediklerinin hepsi puf olur devir değişti eskisi gibi değil hiçbir savaş

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Arif
tek füzeye dediklerinin hepsi puf olur devir değişti eskisi gibi değil hiçbir savaş
Fark ederse kahrolayım. Bizim millette sıkıntılı eleman çok kanka. Milleti geçtim millete kalmadan önce dünyanın en güçlü ordularından birisine sahibiz. Yani füze arıyolarsa bizde de var.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Semih Nas
Fark ederse kahrolayım. Bizim millette sıkıntılı eleman çok kanka. Milleti geçtim millete kalmadan önce dünyanın en güçlü ordularından birisine sahibiz. Yani füze arıyolarsa bizde de var.
dediğin doğrudur lafım böyle saçma fantastik hayal kuranlaraydı devir değişti artık planlayıp mantıklı hareket edilmesi gerek böyle sopa taş değil...

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Mehmet Yılmaz

İran, İsrail'e yönelik füze saldırısını başlattı!​

ABD'nin İran'ın İsrail'e füze saldırısı gerçekleştireceğini açıklamasının ardından beklenen oldu. İsrail ordusu, İran'dan ülkelerine yönelik balistik füzelerin ateşlendiğini açıkladı. Tel Aviv ve Kudüs'te hava savunma sistemleri devreye girdi. İsrail'in birçok kentinde siren sesleri duyuluyor. İsrailli yetkililer yaptıkları açıklamada hava sahasını kapattıklarını belirtti. İran Devrim Muhafızları da saldırıları meşru müdafaa kapsamında gerçekleştirdiklerini belirtti.

Alıntıyı görüntüle
Patlamayan füzelerle araya bir iki tane patlayanlardan koymuşlar iyi show yapıyorlar he

Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Talha Açıkgöz
Olay Türkiye’ye kadar gelirse 3.dünya savaşı kaçınılmaz olur batı tarafı Avrupa üstümüzdede rusya var. 3.dünya savaşınada kimsenin g**ü yemez ne Rusya’nın ne abdnin kürtlerle aramızı ne kadar iyi tutarsak tehdit o kadar azalır bizim için

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,914
İsim
Burak Karadağ
Biz de dahilmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son açtığım konuya bak gör savaş ruhunu
Son açtığın konuyu inceledim savaş meselesini kendi ülkem için baz alıyorum. İsrail meseleleri vs için değil. Umurumda bile değil diğer bölgede ne olduğu, ben kendi ülkemin sınırını kollarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,152
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom