Neler Yeni

İş Ahlakı önemlidir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Konu ne ? Ne olmuş yine ucuza alıp pahalıya satan biri mi çıkmış

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Halil İbrahim Uysal
Adam arada bizi de harcamış küçük esnafı yani :) canın sağolsun hacım ne diyelim...

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
doğan yücel
Forumda ve çoğu yerde gördüğüm bir yanlıştan bahsetmek istiyorum arkadaşlar.
Bakın kazık fiyat ve dolandırıcıları hariç tutuyorum.
Bazıları var mesela tüm bilgisayarlar dolandırıcı diyor. Yanlış arkadaşım adam ticaret yapıyor %10 kar kazanıyor %20 kazanıyor ise dolandırıcı diyemezsin.
Haddi asanlara kendim dedim hatta onda sorun yok. Ama
Sen bakkaldan bisküvi alıyorsun doya doya yiyorsun güzel kardeşim ama o bisküvi 5 TL ye bakkala geliyor adam sana 7 TL ye sattı yiyorsa ona de dolandırıcı? Oda değil bilgisayarcı da değil işini temiz yapan hiç kimse hırsız değildir. Herkes geçim derdinde oda senin gibi internetten malzeme alıyor.
Benim zamanımda öyle bir şansım yoktu Türkiye'de bilgisayar zaten olan elitti,
Özellikle yaşı ufak kardeşlerime diyorum.
Helal ye ticaretini her konuda dürüst yap.
Ağzından çıkana uy kandırma. Göreceksin zaten çok kazanacaksın. Ticaretin yarısı cesaret iman ve doğruluktan gelir.
tabii ki daha uygun diye internetten alacaksın bilgisayarını veya diliyorsan bilgisayarcidan ama ahlaklı bir iş sahibine asla dolandırıcı diyemezsin. Diyorsan hayatında ticaret yapmamissindir. Gidip bisküvinide fabrikadan almanı tavsiye ederim
dolandırıcıya dolandırıcı dıyeceksın kardeşim gir internete adamlar 4 5 yıllık parçalara sıfırile aynı para istiyor açılmış kutuların jeletinini yapıştırıp sıfır dıye milleti dolandırıyor onu geçtım ınternet siteleri üzerinden 1050ti a 5 k para isteyen bıle var bunlar tek amacı saf insanları dolandırmak herşeyin bir piyasası var herkes kafasına gore fıyat yükseltip indirirse ne anladım bu işten
daha geçen hafta 2 tane remı 380 375 tl den sattım sıfırı 480 510 tl arasında olan aynı rem e 500 tl isteyen de var insanların başkalarının halınden anlaması gerekiyor artık herkes kendını düşünüp ticaret yaparsa dolar 20 olmuş 5 olmuş bir halta yaramaz

roosevelt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tuna Taş
Bazıları var mesela tüm bilgisayarlar dolandırıcı diyor. Yanlış arkadaşım adam ticaret yapıyor %10 kar kazanıyor %20 kazanıyor ise dolandırıcı diyemezsin.
Sen bakkaldan bisküvi alıyorsun doya doya yiyorsun güzel kardeşim ama o bisküvi 5 TL ye bakkala geliyor adam sana 7 TL ye sattı yiyorsa ona de dolandırıcı? Oda değil bilgisayarcı da değil işini temiz yapan hiç kimse hırsız değildir. Herkes geçim derdinde oda senin gibi internetten malzeme alıyor.
Ağzından çıkana uy kandırma. Göreceksin zaten çok kazanacaksın. Ticaretin yarısı cesaret iman ve doğruluktan gelir.
tabii ki daha uygun diye internetten alacaksın bilgisayarını veya diliyorsan bilgisayarcidan ama ahlaklı bir iş sahibine asla dolandırıcı diyemezsin. Diyorsan hayatında ticaret yapmamissindir. Gidip bisküvinide fabrikadan almanı tavsiye ederim
Şu ana kadar tanıdığım 10 bilgisayarcı varsa 6 tanesi kazıkçıydı bu da demektir ki bilgisayarcılar genelde güvenilmez insanlar. Adam gtx 1650S + İ5 alabileceğim paraya 1050 + i3 satacaktı ben buna sövmeyeyim de ne yapayım? İnternete bakıyorum aynı kartı 3000’e satan da var 6000’e satan da var piyasayı da yine bunlar rezil ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
doğan yücel
Şu ana kadar tanıdığım 10 bilgisayarcı varsa 6 tanesi kazıkçıydı bu da demektir ki bilgisayarcılar genelde güvenilmez insanlar. Adam gtx 1650S + İ5 alabileceğim paraya 1050 + i3 satacaktı ben buna sövmeyeyim de ne yapayım? İnternete bakıyorum aynı kartı 3000’e satan da var 6000’e satan da var piyasayı da yine bunlar rezil ediyor.
valaha ben 2 el parça satarken her zaman zarar etmeden satıyorum çoğu zaman kar bile etmem ihtiyacı olana üzmemeye çalışıyorum alırken de satarkende

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Mert
O konudaki adam yaklaşık 5k pahalıya satıyordu dostum

Serbest piyasa ne zaman dır dolandırcı piyasası oldu terimler farklı kanka 10 k pahalıya satar isterse

Can...

80+ Platinum
Aynen hocam turboX izloy zeiron baya dürüst esnaf milleti açık açık kazikliyor bu firmalar 3. 2. Nesil i7 i5 leri rgb ler ile süsleyip oyuncu bilgisayarı gibi satıyor bumu dürüstlük bumu adamlık eve ekmek götürecek sen bu şekilde hiç götürme evdekilere haram lokma geçirme bari adamlar bilmeyeni açık açık dolandırıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet hocam 40 TL falan dese tamam ama , 50 TL diyordu ondan dedim
Benim gözümün önünde bilgisayarcida çocuğa 12 cm fanı 75 tl ye kitledi zaten bize 65 tl ye geliyor diye başka bir adam çocuğa 50 demişti oteki azarladı 75 tl dedi baya dürüstlük aga

roosevelt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tuna Taş
Serbest piyasa ne zaman dır dolandırcı piyasası oldu terimler farklı kanka 10 k pahalıya satar isterse
Serbest piyasada sorun yok isterse bir tane kurşun kalemi 100.000 liraya satsın. Asıl sorun insanların birbirinden etkilenip fiyatları gereksiz arttırması. Adam 3 liralık ürünün fiyatını araştırıyor 6 liraya satanları görünce o da 6’ya satıyor sorun bu.

Aynen hocam turboX izloy zeiron baya dürüst esnaf milleti açık açık kazikliyor bu firmalar 3. 2. Nesil i7 i5 leri rgb ler ile süsleyip oyuncu bilgisayarı gibi satıyor bumu dürüstlük bumu adamlık eve ekmek götürecek sen bu şekilde hiç götürme evdekilere haram lokma geçirme bari adamlar bilmeyeni açık açık dolandırıyorlar

Benim gözümün önünde bilgisayarcida çocuğa 12 cm fanı 75 TL ye kitledi zaten bize 65 TL ye geliyor diye başka bir adam çocuğa 50 demişti oteki azarladı 75 TL dedi baya dürüstlük aga
Amazon gibi sitelerde daha ucuz 8 Cm fan :D geçen 78 TL'ye 2 tane rainbow fan gördm amazonda :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
doğan yücel

Benim gözümün önünde bilgisayarcida çocuğa 12 cm fanı 75 TL ye kitledi zaten bize 65 TL ye geliyor diye başka bir adam çocuğa 50 demişti oteki azarladı 75 TL dedi baya dürüstlük aga
teknobiyotikden outlet katagorisinde 2 tane aeracool rgb fan aldm 2 tane 109 tl di ve rgb leri patlak çıktı açıp baktım bildiğin komur olmuş ve yorumlarda bunu soylememişler bu da bir dolandırıcılık mesela ve bundan 3 paket yani 6 tane aldım 1 tanesi çalışıyor

Can...

80+ Platinum
teknobiyotikden outlet katagorisinde 2 tane aeracool rgb fan aldm 2 tane 109 TL di ve rgb leri patlak çıktı açıp baktım bildiğin komur olmuş ve yorumlarda bunu soylememişler bu da bir dolandırıcılık mesela ve bundan 3 paket yani 6 tane aldım 1 tanesi çalışıyor
O firmadan. Bashetme 2650 tl mi yediler ama az dursunlar ben onları yicem işlemci bozuldu 1 hafta sonra hiç bir destekte bulunmadilar ürün sorunsuz diyip geir yolladılar

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
herkesin 3 e sattığı şeyi o 5 6 ya satıyorsa dolandırıcı derim kardeşim ben kimse kusura bakmasın fazla kar yapıcak diye fahiş fiyata ürün satamaz kimse ha zorla aldırıyorlar mı hayır aldırmıyorlar ama o fiyatı oraya koyuyorsa gidip kazık damgasıda vururum yani

Top Bottom