Neler Yeni

İş Ahlakı önemlidir.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Mert
O firmadan. Bashetme 2650 TL mi yediler ama az dursunlar ben onları yicem işlemci bozuldu 1 hafta sonra hiç bir destekte bulunmadilar ürün sorunsuz diyip geir yolladılar

Sırf bu durk İçin r5 5600 ucuz yerine. 300 tl farkla sinerji den aldım 2900 e kafam rahat
Mesaj otomatik birleştirildi:

herkesin 3 e sattığı şeyi o 5 6 ya satıyorsa dolandırıcı derim kardeşim ben kimse kusura bakmasın fazla kar yapıcak diye fahiş fiyata ürün satamaz kimse ha zorla aldırıyorlar mı hayır aldırmıyorlar ama o fiyatı oraya koyuyorsa gidip kazık damgasıda vururum yani

O satarken dolandırıcı ama alan sorunsuz akla sahip yani ?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Sırf bu durk İçin r5 5600 ucuz yerine. 300 TL farkla sinerji den aldım 2900 e kafam rahat
Mesaj otomatik birleştirildi:

O satarken dolandırıcı ama alan sorunsuz akla sahip yani ?
almayan almıyorlar işte kardeşim gördüğün gibi forumlarda konusu açılıyor o paraya insanlarla dalga geçiyorlar alanlar ise teknolojiden anlamayanlar oluyor piyasayı takip etmeyen oluyor

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

GodlyPain

80+ Bronze
Öncelikle konuda konuşulanlar doğru, lakin;

Biz dünyada yaşıyoruz, 8 milyar insan var. Herkesin geçinmesi, para kazanması lazım.
Bir şeyin fiyatını bizler biçmiyoruz, çok fazla etken var bunun altında. Apple ürünlerinin elektronik değeri ve üretim maliyeti fiyatının %5'i falan maksimum örneğin. Ama o kadar çalışanları, destek hizmetleri ve giderleri var, bir de kârları tabii ki.

2. el ürünlerin insanlar arasında satılırken fiyatların çok değişken olmasının da çok fazla sebebi var.
-Kişi pahalı döneminde satın almış olabilir.
-Çok değerli olduğunu düşünüyordur.
-Bilgisiz birini kazıklamaya çalışıyordur.

Biz ucuza satan insanlar görünce onları uyarıyor muyuz? Bilgisiz bir kişi ekran kartını fiyatının çok altında satarsa hanginiz abim bunun piyasası bu değil ucuza satıyorsun diyor. Yoksa topluca koşup alıyor muyuz?

Satan memnun, alan memnun ise bırakın isteyen istediği fiyata satsın, satan istediği fiyata alsın.

Biri bir ürünü pahalıya aldıysa araştırmamak onun suçu (her şeyin fiyatı internette var), biri ürünü çok ucuza sattıysa onun suçu (piyasayı araştırıp satması lazım)

Bilgisayarcılar 50 TL'ye format atıyor diye laf yapanlar var. Belki başka bir şey satamıyor adam. Millet 50 TL veriyorsa bırakın versin.

Bir şeylerin fiyatını binlerce etken belirliyor. Özellikle böyle bir dönemde ekonomi stabil değil. Kimseyi kırmayın

Reindi

80+ Silver
Konu ne ? Ne olmuş yine ucuza alıp pahalıya satan biri mi çıkmış
adam kar payını koyacak tabi ki? nası bir mantık bu ya benim musluk dükkanım var şimdi ben parçalarını alıyorum dükkanımda bodrumunda birleştiriyorum veya birleştiriyoruz elamanlarımla ben bu parçanın üstüne kar payı koymazsam ben ne kazanacağım? herkesi zorlamıyor kimse alsın diye gidip ben 100 de 100 koysun demiyorum o kazıkçıdır ama siz yüzde 15 20 ye bile kazıkçı diyorsunuz ötede oynayın biraz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
adam kar payını koyacak tabi ki? nası bir mantık bu ya benim musluk dükkanım var şimdi ben parçalarını alıyorum dükkanımda bodrumunda birleştiriyorum veya birleştiriyoruz elamanlarımla ben bu parçanın üstüne kar payı koymazsam ben ne kazanacağım? herkesi zorlamıyor kimse alsın diye gidip ben 100 de 100 koysun demiyorum o kazıkçıdır ama siz yüzde 15 20 ye bile kazıkçı diyorsunuz ötede oynayın biraz
Kime söylüyorsun bunu onu anlamadım 😃

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
O konudaki adam yaklaşık 5k pahalıya satıyordu dostum
Dostum ne kadar kar koyduğu seni ilgilendirmez. Ürünü ne kadar ucuza almışsa o kadar kar koyar. Kar yapanın cebini ilgilendirir. Önemli olan piyasa fiyatı. Adam ne kadara almışsa o kadar çok kar eder bu kadar basit. Piyasası 15k olan bir ürünü 8k ya aldıktan sonra 14k ya satıyorsa vay pç 6k kar koyuyo diyemezsin. Sonuçta piyasası veya ederi 15k o ürünün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,702
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom