rohleder00
80+
- Reaksiyon skoru
- 107
İşlemcisi iyi, minimum 16GB RAM bulunduran, kronik sıkıntıları olmayan, tasarımı hoş, hafif ve şarjı iyi giden bir bilgisayar arıyorum. Bütçe 12k. Tavsiyelere açığım.
İşlemcisi iyi, minimum 16GB RAM bulunduran, kronik sıkıntıları olmayan, tasarımı hoş, hafif ve şarjı iyi giden bir bilgisayar arıyorum. Bütçe 12k. Tavsiyelere açığım.
2 bin lira altına şunu buldum ancak HP diye çok emin olamadım acaba sorun yaşatır mı
Modeli pek bilmiyorum ama pili 41wh imiş.2 bin lira altına şunu buldum ancak HP diye çok emin olamadım acaba sorun yaşatır mı
![]()
HP 255 G8 4p3m3es04 Ryzen7 5700u 16gb 512ssd 15.6 Fullhd W10h Taşınabilir Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HP 255 G8 4p3m3es04 Ryzen7 5700u 16gb 512ssd 15.6 Fullhd W10h Taşınabilir Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bütçemin üzerinde. Ekran kartı olmayan bir bilgisayara bu kadar fiyatlara çıkmak istemiyorum.. MSI'in aynı özellikte Modern serisi var daha uyguna üzerine 8GB RAM eklemek lazım sadece.İşlemcisi iyi, 16GB RAM, kronik sıkıntıları yok, tasarımı hoş, hafif ve şarjı iyi giden bir bilgisayar.
Maksimum bütçemin üzerinde..Macbook Air MGN93TU/A M1 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Macbook Air MGN93TU/A M1 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Benim de görüp dizaynını beğendiğim bir bilgisayar fakat R7 5700U'lu bilgisayarlar görünce duraksıyorum.8GB bellek ilave edip kullanırsın. Fiyat olarak daha uygun.